2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلنا میگفتم مهم نیست 

بعدا فهمیدم مردا اصول اقتصادیو اغلب از پدر یاد میگیرن 

پدری که تواناییشو نداره یاد بده به فرزند احتمالش زیاده پسر راه مدر رو ادامه بده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

چی بگم والا

خودش جنم داره؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

این نشونه رو به من میده که اینا خانوادتا مغز اقتصادی ندارن و بلد نیستن با پول کار کنن

و خب این از نظر من اصلا جالب نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگه سرش به تنش بیارزه چشم پاک و نجیب باشه خداترس و با وجدان باشه ظلم نباشه مسئولیت پذیر باشه و خانواده دوست . نه😛 باید خونه داشته باشه خو یعنی علاوه بر خصلت های بالا خونه هم مهمه خو😅

نه چون این دوره بدون حمایت و نداشتن پس انداز خود فرد نمیشه از صفر شروع کرد

همچین افرادی با جاییم برسن اول میتوان پدرمادرشونو خوشبحت کنن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم