2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15790 بازدید | 214 پست
من نمیخام جار بزنم خوشی هامو و استوری چیزی هم میزاشتم بحثم فقد اینه مادر شوهرم همیشه اینجوریه تا اون ...

بجا اینکه دلت برا اون بدبخت بسوزه و اصلا خودت مایل باشی بهش نشون ندی،تازه میگی چرا گفته نگو

هر چند که مادرشوهرِ فتنه ات بابد با دعوا هم که شده پسرِ خسیسِ مارمولکشو راضی میکرده براش بخره،اتفاقا مادرشوهرت عرضه نداشت وگرنه میذاشت گردنش براش بخره.

بگه چرا این پسرم برا زنش خریده تو هم باید بخری.پس مادرِ جهنمه؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

از این رسما دارن پسرش خسیسه برا همین نگرفته براش .. زنش پدرمو در اورده مادر شوهرمم ک‌از جاریم میترسه ...

مادر شوهر منم دقیقا همینه از جاریم میترسه و میچسبه به اون و انگار من وجود ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی کاری به تو نداره چیکارش داری حالا یه کلام گفت به اون نگو دنیا که دگرگون نشد

جاریم کاری ب من نداره؟؟ هعی خدا این بخدا کث شیطان میمونه من از اون عفریته ناراحت نشدم از حرف مادر شوهرم دلخور شدم چون کار همیششه یه بار النگوهامو پوشیده بودم هممون نشسته بودیم جاریمم بود مادر شوهرم جلوش میگفت قیامشون کن نبینه‌همسرمم جلوی همه گفت من خریدم پزشو بده چرا همش میگی بپوشونشون

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

صدرصد شعور ندارن خونواده همسرم منو جاریم میونه خوبی نداریم میتونستن کاری کنن باهم خوب باشیم ولی...

نه گلم ایمجور وقتا ی سیاستی دارن که میگن تفرقه بنداز وحکومت کن یعنی از خرابی رابطه تو جاریت استفاده میکنن

نمیترسه چون هردوتون نامزدین انتظار می‌ره شرایط برا دوتاتون یکسان پیش بره وقتی که شوهر اون چیزی نمیگی ...

می‌ترسه. چون کار همیشه میگم وقتی منو جاریم پیش همیم باهام حرفم نمیزنه بقران نگامم نمیکنه طوری رفتار می‌کنه انگار وجود خارجی ندارم....

من نمیخام جار بزنم خوشی هامو و استوری چیزی هم میزاشتم بحثم فقد اینه مادر شوهرم همیشه اینجوریه تا اون ...

بابا مادرشوهرت ادم خوبی هست نمیخواد اول نامزدی رو برای دوتاتون تلخ کنه اگر شما بهش بگی اونم ناراحت میشه هم به شما حسادت میکنه هم برای شما بد میشه هم دل اون میشکنه مادرشوهرت اتفاقا خیلی عاقل هست 

ببین عزیزم نمیدونم چطور بهت گفته و قصد مادر شوهرت خوب بوده یا نهاما بحث ترس نیستاون فقط خواسته از تن ...

قصدش بده. عزیزم فقد دوسداره دل منو بشکونه... واسم مهم نیستن هیچکدومشون فقد دلخور شدم از دستش 

خوب سوهر شما فهمیده هست میخره شوهر اون خسیسه. چرا شما اینقدر بایددل اون بدبخت و بسوزونی؟ چند سالتون ...

من دل اونو سوزوندم وایی بعضی حرفا ادمو اتیش میزنن. من اصلا اون واسم مهم نیست. اون دل منو سوزنده همش پشت سرم پیش همه بد میگه .. من تاپیک زدم در و دل کنم. نمیدونستم همه حقو ب اون میدن

منظورم اینه که بذار بگه.اهمیت نده.کاری که دوس داری بکن.میدونم چی میگی.کلا مشکلت با اخلاقشه .من این م ...

وایی چقد شما منو درک میکنی عزیزممم... بخدا همین کارم میکنم همیشه

البته اینم بگم خونواده همسرم بشدت خسیس هستن .. خیلی از این اتفاقا پیش اومده هرموقه همسرم برام به هر ...

چ دلیلی داره بزاری بفهمن اینا همش ب ضررته ک بفهمن شوهرت چی برات میگیره 

از من بتو نصیحت نزار بفهمن

بجا اینکه دلت برا اون بدبخت بسوزه و اصلا خودت مایل باشی بهش نشون ندی،تازه میگی چرا گفته نگوهر چند که ...

اون بدبخت نیست... خودش یه ماریه.. مادر شوهرمم قبول دارم بی عرضس فقد زبونش برامن درازه