دخترم ازم دوره من فقط دوسال براش مادری کردم اونم نصفه نیمه (به اجبار ازم جداش کردن )۱۹ سالشه نامحسوس زیر نظر دارمش یه پیج کاری تو اینستاگرام داره( شمع سازی میکنه )عمش دوستمه اون ایدیشو بهم داد دخترم مذهبی و حوزه درس میخونه پیج شخصی نداره عکس و..از خودش نمیزاره تو مجازی ولی دلخوشیه برام با عشق میرم کاراشو میبینم و کیف میکنم امشب اینو گذاشته استوری (پایین میذارم )دلم خیلی گرفت یعنی حتی با خودش فکر نمیکنه یه زنم هست که منو به دنیا آورده و اسمش مادره گناه من چیه که نذاشتن براش مادری کنم 😭😭
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
همیشه بخاطر ترس ازدوری بچه هام بیست سال سوختن وساختم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خداکنه عزیزم خوشبخت باشن( چون خودم تو اون خانواده بودم اینو میگم به شدت زورگو و مستبدن )
یه جا هم گفتین به غریبه وصلت نمیکنن شاید به خاطر این موضوع بوده این رفتارشون با شما و الان اون بچه ها تو آرامش کاملا؟
هرچند امیدوارم خدا هرچی که به صلاح هر سه تاتونه رو براتون رقم بزنه❤️
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
داره ازدواج میکنه شرط طلاقم بوده میخوام از اون خونه لعنتی دراد بیرون بعد برم
مگه میشه مگه قانون اجازه میده بی علت شما محروم بشید از دیدن فرزندتون مثلا معتاد باشید یا سلب صلاحیت شده باشید یه چیزی
مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com
نمیدونم چرا بعضی هاتون کندوکاو میکنید ماهمچین موردی داریم طوری که مادره تا میرفت مدرسه دخترش و فهمیدن خانواده پدریش مدرسه شو عوض کردن دیگه هیچ وقت همو ندیدن
ا با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم
برو چت کن باهاش. ی مدت کوتاه ک گذشت و باهاش دوست شدی دلشو بدست اوردب باهاس دردودل کن از زندگیت و سختیاش و دلتنگیت ب دخترت بگو یجورایی انگار داستان زندگیتو میگی بعد بگو میخای ببینی و بگو ک مادرشی
توی تایمیک دیدن پسرت بودم،اگه شهامت جنگ باعمو نداری،بعد این همه سال،بزار تو ارامش بمونن وزندگی خانواده جدیدتم به چالش نکش،اگه نیخواستن اونام میتونستن یجوری باهات ارتباط بگیرن،ولی تصور خوبی ازت ندارن،بریش اینه پدرشون از دنیا مرکشید ولی عموشون از مادر هم یتیمشون کرد