2777
2789

۴ماهه ما رو دعوت نکرده اینم شوهرم خودش بهش گف میایم  این ۴ماه کلا هر شب دخترش و دامادش خونش بودن ب ما ی تعارف نمی‌زد نگین آدم خونه پدر و مادر با دعوت نمیره بدون دعوتم میری نگاه تو صورتت نگاه نمیکنه   تولد شوهرم شد کلا ب رو خودش نیاورد ولی تولد داماد و دخترش میشه سورپرایز می‌کنه مهمونی آنچنانی میگیره روز مادر پارسال شوهرم ۵تومن براش زد چند وقت بعد روز مرد بود حتی ی جوراب برا شوهر من نخرید جلو چشم من تولد دامادش کاپشن و کفش گرفت واسش حالا شوهرم محبتش گل کرده فرداشب روز مادر فلان قد بدم بهش منم گفتم بده ب من براش ی چیزی میگیرم می‌خوام ی چیزرارزون بگیرم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم ارزون نخر  زشته ولی گرون هم نگیر.

یه چیز متوسط بخر که شان خودتون رو نیارید پایین

حق داری ناراحت بشی ولی به نظرم روز مادر وقت تلافی و بی احترامی نیست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بهتر که دعوتتون نمیکنه دونفره جشناتونو بگیرید و خودتون باشید کادوهم بذار بده ولش یباره دیگه

چند روز دیک هم روز پدره 

پسر منم ۴ ماه نیاد خونم دیگه اسمشم نمیبرم و میچسبم به همون دامادم

وقتی مادری باشه که فقط ب فکر کندن از پسرت باشی و بدیش دخترت بایذم پسرت فراری بشه ازت

به نظرم ارزون نخر زشته ولی گرون هم نگیر.یه چیز متوسط بخر که شان خودتون رو نیارید پایینحق داری ناراح ...

فقط نمی‌خوام میلیونی بره تو جیبش