2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9104 بازدید | 309 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه تو دوستیا معمولا هزینه ها با خودمونه مسئولیتی نداره در قبالمون ولی وقتی همسرمون بشه دیگ هزینه ها ...

عزیزم من که دارم میگم اشنایی قبل ازدواجیم 

اللن ابن اقا ابن شکلبه بعد عروسی که چارتا امضا قراره بکنیم معجزه میشع ؟و متحول ؟اتفاقا من شنیدم مردا هچیزی که باشن بعد ازدواج ۳برابر تر میشن الان ما برو بیا داربم واسه ازدواجمون 

قرارشده اینقدر همو بشناسیم که او زندگی به مشکل نخوریم 

و ایشون ابن رفتارو میکنه

دوست پسر یعنی کسی که میدونی اینده ای ندارین 

بنظرم خیلی فرقشع با دختری دوست بشی که دوماه بعد ولش میکنی با دختری که فردا تو زندگیته و شب و روز میبینش 

اگه رفتنی بودم مبگفتم خرج نمیکنه چون اخرداستان مغلومه

عزیزم من که دارم میگم اشنایی قبل ازدواجیم اللن ابن اقا ابن شکلبه بعد عروسی که چارتا امضا قراره بکنیم ...

من تجربه خودم اینجوری بود که خودم روم نمیشد تو عقد چیزی بخوام مثل شما اهل تعارف بودم و همسرمم هیچ هزینه ای نکرد عقد بودیم وظیفش میدونستم و حرص میخوردم ولی بعد اینکه رفتیم سر زندگی واقعا بد تر نشد الان خیلی حواسش ب نیاز مالی من هست و هیچی کم نمیزاره از بعد ازدواج بود ک احساس مسئولیت کرد در مقابل هزینه هام 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
من تجربه خودم اینجوری بود که خودم روم نمیشد تو عقد چیزی بخوام مثل شما اهل تعارف بودم و همسرمم هیچ هز ...

یعنی تو عقد هیچ هزینه ای رو تقبل نمیکرد ؟؟مقلا سارژ بسته این جور چیزا 

یعنی تو عقد هیچ هزینه ای رو تقبل نمیکرد ؟؟مقلا سارژ بسته این جور چیزا

خیر صفر تا صد با پدرم بود مخارجم

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
ولنتاین تولد؟

هدیه های تلد و سالگرد میگرفتم بحث هدیه جدا بود البته ما ولین کادو نمیدیم ب هم 😁