2777
2789
تاسف میخورم کجا میخای در بری آخر دوست نداری بخونی ترک تحصیل کن خیال خودتو راحت کن پس

مطمئنی تأسف میخوری چیز دیگه نمیخوری؟؟؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بی اعصاب چی الان داشتم با دوستم که داشت از نهایی نبودن امتحاناتش خوشحالی می‌کرد بحث میکردم گفتم تو ع ...

ربطی نداره من ترم آخر ارشدم دارم واس آزمون دکتری م میخونم

ولی باز امتحانم کنسل شه هنوز خوشحال میشم

با اینکه علاقه م دارم

همیشه از بی علاقگی نیست گاهی از خستگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بزار از یه دید دیگه نگاه کنه

من از همه ابعاد نگاه کردم زندگیم طوری نبود که دید دیگه مونده باشه از مدرسه هرچی بپرسی قطعا بیشترش رو میدونم چون دوازده ساله دارم درس می خونم

تاسف میخورم کجا میخای در بری آخر دوست نداری بخونی ترک تحصیل کن خیال خودتو راحت کن پس

ببخشید نمیخام بی احترامی کنم ازم بزرگترین احترام تون واجبه ولی به شما ربطی نداره درضمن من خوشحال نشدم چون امتحانم کنسل شد هرچی باشه برا دوشنبه شد امتحانم من از چند روز دارم میخونم واقعا فشار زیادی رومه تو یه روز سه تا امتحان دارم فردام دوتا دارم من از این خوشحالم که تعطیل شد که بیشتر بتونم بخونم چون وقت نکردم سه تاشون باهم بخونم وقتم کم بود 

البته لازم نمی‌بینم برات توضیح بدم چون هیچوقت درکم نمیکنی چه رشته ی سختی دارم دارم برا آیندم و هدفم می‌جنگم بعد بیای اینجوری بهم بگی من ۱۰سال درس نخوندم که بیاین این حرف بهم بزنی

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

عزیزم من فردا تعطیل نیستم جواب قانع کننده ای برا ایشون نوشتم بخون به نظرم عزیزکم

کلا گفتم😊

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
مطمئنی تأسف میخوری چیز دیگه نمیخوری؟؟؟

نگاه کن ابجی من به دوستم هم اینو گفتم قصد بدی ندارم اصلا

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

ربطی نداره من ترم آخر ارشدم دارم واس آزمون دکتری م میخونمولی باز امتحانم کنسل شه هنوز خوشحال میشمبا ...

خستگی 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

نخور ماهم ادمیمم فرار نمیکنیم وقت میگیرم بهتر بخونیم

درکی ندارن🥲 منم منظورم همین بود چون واقعا نیاز دارم به بیشتر خوندن وقت نکردم درست بخونم مطمئنم اگه امتحانمون فردا بود من خراب میکردم

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

ببخشید نمیخام بی احترامی کنم ازم بزرگترین احترام تون واجبه ولی به شما ربطی نداره درضمن من خوشحال نشد ...

باشه ولی نگاه اسکرین شات فرستادم من با دوستم هم اینجوری برخورد کردم که از درس و امتحان فرار نکنه