2777
2789
😂😂😂بازم خوبه مهم اینه دانشگاه که هیچی نیست هفته ای دو بار میریم

نه بابا کجا هفته ای دوبار

البته بستگی داره چه رشته ای باشه

بعضی رشته ها هر روز از صبح تا غروب کلاسه

ولی رشته های معمولی همون ۳ روز ایناس فک کنم 

خیلی از راهنمایی مطالب همونه فقط می‌پیچند جمله عوض میکنن خاک تو سرشون من میخواستم آدم شم تو این ۱۷ س ...

واااای دقیقااا حالا خوبه بزار برسی نوبت دوم درس های آخرش افتضاح هست در مورد دولت و کاراش یه جوری توضیح داده آدم نمی‌فهمم چی میگه لامصب 😂😂بخدا انگار ما مرجع تقلید هستیم یه کلماتی آورده آیه ها و پیام ها رو نگم دیگ 🥲))مرسی گلم 😍😍

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بهت بگم خوش به حالت شاید خنده ات بگیرهو شایدم متوجه نشی منظورم چیه یعنی عمیقا شاید درک نکنی😂ولی ...

اصلا سال هشتم و نهم رو دوست ندارم فقط می‌خوام زود تموم شه از این مدرسه برم

واااای دقیقااا حالا خوبه بزار برسی نوبت دوم درس های آخرش افتضاح هست در مورد دولت و کاراش یه جوری توض ...

🤣🤣 خاک تو سرشون مگه از این چرت تره ؟ 

فداتشم 🩵

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
اصلا سال هشتم و نهم رو دوست ندارم فقط می‌خوام زود تموم شه از این مدرسه برم

هعی

چی بگم

فقط میتونم بهت بگم دوره دوم خیلی متفاوته با چیزی که هممون وقتی دوره اول هستیم فکر می‌کنیم 

خیلی باید تلاش کنی خیلی 

تا بتونی واقعا به اون چیزی که دوس داری برسی

به عنوان کسی که ازت بزرگ تره فقط نصیحتم اینه از تایمت درست استفاده کن هر درسی رو سعی کن خوب خوب یاد بگیری

متوسطه اول رو تسلط داشته باش

چون درس های سال های بعد مرتبطه

نه بابا کجا هفته ای دوبارالبته بستگی داره چه رشته ای باشهبعضی رشته ها هر روز از صبح تا غروب کلاسهولی ...

ارع دیگ پزشکی و ...رشته های تجربی خیلی باید بری ولی بقیه معمولا خوبه فقط ترم اول یکم سخته

🤣🤣 خاک تو سرشون مگه از این چرت تره ؟ فداتشم 🩵

😍🥺قربونت اره بابا اولاش خوبه البته اون درس های آخر در مورد ازدواج باحال بود 😁سریع حفظ میشی 🤣🤣

😍🥺قربونت اره بابا اولاش خوبه البته اون درس های آخر در مورد ازدواج باحال بود 😁سریع حفظ میشی 🤣🤣

🩵

الهی شکر 🤣🤣🤣

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.