2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 198 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روز قبل از زایمانم خدا دوستم داشت بهشتی کرد برام. 🥺واقعا از ته دل به این که خدا دوسم داشت اعتقاد ...

منم ۵ ماه پیش بچم ۳۰ هفته بود توشکمم مرد 

بازم دلم بچه میخواد اما می ترسم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
ثابت نمیشه؟؟؟منتظر بمون ک ازت شکایت میکنم.تو کی باشی ک بخوای امر به معروف کنی.برو درداتو دوا کن بجای ...

ببخشید عزیزم من دخالت میکنم اما اینجا مجازیه هر حرفی زده میشه من توی اون تاپیک نبودم اما بنظرم شما خیلی داری تند میری تاپیک ها بازه و نظرات ازاده باید منتظرر هر جوابی باشیم من پنج سال پیش تاپیک نظرسنجی گذاشتم که الان محرمه اما خونواده نامزدم اصرار دارن محرم بشیم که راحت تر به خریدامون و کارای عروسی برسیم چون عروسیمون دو روز بعد شهادت امام رضا بود و خواستگاریمونم یه هفته قبل محرم بوذ فرصت محرمیت قبل محرم نداشتیم.... از بچه های اینجا پرسیدم که چیکار کنم چندین نفر گفتن امام حسین بزنه به کمرت و ازین نفرینا... سال بعدش یکی تاپیک زده بود که برادرم رو عقد کردیم بعد عاشورا همه گفته بودن کارخوبی کردین نباید نامحرم میموندن واقعا تعجب کرده بودم از این حجم تغییر تفکر بقیه دقیقا همونی که بهم گفته بود امام حسین به کمرت بزنه میگفت محرم شدن خیلی کار خوبی کردید

ببخش طولانی شد اما اینجا رو جدی نگیر 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خب خودت نوشتی که بیحجابی تو اسکرینی که استاتر گذاشت

شما برو ببین موضوع بحث چی بود .

جای طرفداری از حرف مفت استارتر ک بمن تهمت زده .

بی حجاب یا بد حجاب؟؟؟

بازم میگم بیخود کرده تهمت زده

ببخشید عزیزم من دخالت میکنم اما اینجا مجازیه هر حرفی زده میشه من توی اون تاپیک نبودم اما بنظرم شما خ ...

عزیز دلم ی سری تهمت ها تاوان داره.

قبول داری؟؟

من انقدر از پاکی زندگیم مطمین هستم ک حرصم میگیره .

بمن میگه دیگران و از راه بدر میکنی.!

خب ثابت کنه

منم ۵ ماه پیش بچم ۳۰ هفته بود توشکمم مرد بازم دلم بچه میخواد اما می ترسم

متاسفم ولی این جا نگو بهت میگن خدا زدت بچت مرده.انشالله خدا به جای این نعمتی که ازت گرفت بعچنت ینا را بهت میده. این دعا را همظ بخون الههم اجرنی فی مصیبتی وخلف لی خیرا منها