2777
2789
عنوان

محصل ها بیاید تبصره چن تا میشه استفاده کرد❓️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 107 پست
وااااا واقعا نوشتیییی بابا ایولل بهت افتخار میکنمممم مثل خودم با حوصله ای😂😂😂😂 میگم تست شخصیت داد ...

اره خب صلوات رو باید فرستاد 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شتتتتت منم infj هستممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چه سعادتییی ۱ درصدی ها بهم رسیدن

دوتا درون‌گرا عالم و آدم رو بهم میریزن 

قشنگ برون گرا میشیم😅

راستش من با آدمی ک دوس داشته باشم خیلی میحرفم

دوست صمیمی و همکلاسی اینا باشن خیلی حرف میزنیم ولی با کسی ک حال نکنم اصلا

تو مجازی هم خیلی حاضر جوابم ولی درواقعیت ساکتم البته اینم بگم یکم تیکه دار هم حرف میزنم همراه شوخی😂

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

دوتا درون‌گرا عالم و آدم رو بهم میریزن قشنگ برون گرا میشیم😅راستش من با آدمی ک دوس داشته باشم خیلی م ...

دقیقااااااا کپی خودممممم دقیقااااااا لامصببببببببببب بخدا بهترینیم در این جهان هستی 🥳🥳

دقیقااااااا کپی خودممممم دقیقااااااا لامصببببببببببب بخدا بهترینیم در این جهان هستی 🥳🥳

دقیق تاریخ تولدت رو بگو همزاد

۱۳ ۹ ۸۱ تولدمم تازه گذشت اییششش 😒😂 تو چی متولد کی میباشی؟😂

عه ای وای تولدت پس پس مبارک 

منم متولد ۱۳۸۶ 

۱۱ فروردین

وییییی فروردینییی😍😍شنیدم فروردینیا خیلی ناز دارن راسته؟🥲😂 تولدت از رگ گردن نزدیک تره😂

ن بابا هنوز مونده ۳ ماه 

هم ناز دارم هم اینکه یجوری اخلاقم چند جوره س خودمم نمیدونم چطور یکم بلند بالا میشه بخوام تعریف کنم 

هم منطقی ام هم احساسی 

یکمم دعوا بگیرم بالاس

ن بابا هنوز مونده ۳ ماه هم ناز دارم هم اینکه یجوری اخلاقم چند جوره س خودمم نمیدونم چطور یکم بلند بال ...

میدونم اخلاق خیلی خاصیه 

از بین هزار نفر شاید یک نفرم حرفاتو و طرز فکرتو نتونه درک کنه درست میگم؟ بعد حس نمیکنی انگار یه ادم چند بُعدی هستی؟ 

میدونم اخلاق خیلی خاصیه از بین هزار نفر شاید یک نفرم حرفاتو و طرز فکرتو نتونه درک کنه درست میگم؟ بعد ...

اره درسته 

تو هر شرایطی اخلاقم تغییر میکنه یه روز علامه دهرم یه روز ساقی محل 

بعضی وقتا از سر تنبلی یا بی‌حوصلگی حرفایی میزنم ک پشیمون میشم یا میگم چرا کم کاری کردم

ولی در کل اخلاق و روش زندگیم خوبه