2777
2789
عنوان

پخش شدن فیلم بعد چندسال

151 بازدید | 5 پست

دوستان من یکی از دوستام متاسفانه رابطه داشته و پسره بدون اینکه دوستم بفهمه فیلم گرفته چندساله پخش نکرده وقتی هم دوستم بهش گفته چیزی پخش شه شکایت میکنم‌ گفته فیلمی ندارم الان همش میگه نگرانم ب نظرتون ممکنه اتفاقی واسش بیفته و باید چیکار کنه؟من خودم چون تو رابطه بودم نمیتونستم با اون ادم صحبت کنم اوایل و ترسیدم بدتر کنم ماجرارو دخالت ندادم خودم رو ولی نگرانی دوستم و باید چیکار کنم و ممکنه این اتفاق بیفته به نظر شما تجربه داشتید تو اطرافیان؟

اگه این کار رو بکنه که دهنشو سرویس میکنن

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه این کار رو بکنه که دهنشو سرویس میکنن

چهره خودش نیفتاده چجور میتونه ثابت کنه این ادم اونه؟چهره دوستمم نمیدونم افتاده یا نه  پرسیدم گفت فکر نکنم ولی احتمالا افتاده چهره بنده خدا کسی که این کارو کنه پست تر از این حرفا هستش

از تهدیداش مدرک تهیه کنه و خودش با همین میتونه تهدیدش کنه که ازش شکایت میکنه تهدید به پخش عکس و فیلم ...

تهدیدی گفت نکرده گفت من رفتم گفتم پخش شه چیزی شکایت میکنم گفته چیزی ندارم ولی به نظر من تو گوشش هست و حاشا رفته

تهدیدی گفت نکرده گفت من رفتم گفتم پخش شه چیزی شکایت میکنم گفته چیزی ندارم ولی به نظر من تو گوشش هست ...

باهاش حرف بزنه و ملتفتش  کنه که این جرمه 

و اینکه اصلا به دلش ترس راه نده و با جسارت باهاش حرف بزنه