2777
2789

چرا واقعا 

ی تعریف جزئی که میپرسن مثلا روز تولدت چی خریده 

یا میریم بیرون استوری میذارم

بحث مون میشه 

شماها اعتقاد دارین 

دیگه کم کم دارم به چشم و نظر اعتقاد پیدا میکنم😂

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من گاهی از شوهرم اینجا تعریف میکنم انقدر کاربرا میگن چشم بد ازتون دور و اسپند دود کن و اینحرفا همه چشمای بد رفع میشه فک کنم😂😂

اما ب چشم زخم خیلییی اعتقاد دارم من برادر بزرگم خیلییی سریع چشم میخوره تا تو زندگیش ی حرکتی میزنه چشم میخوره خیلییی واضح معلومه حتی اطرافیان هم میفهمن

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

تا میتونی خوشیهات از دیگران پنهان کن چیزی نگو 

ببین من بشم درس عبرتت من زمانی که ازدواج کردم همه بهم حسادت میکردن افتادم سر زبونا از بچه شیر خواره بگیر تا پیززنا ایقد حسرت زندگیه منو خودرن که اخرشم با چشمای شورشون کارم به طلاق و جدایی رسید الهی که خیبر نبینن از زندگیشون 

منم فک میکردم چرته ولی این اتفاقا میفته

ببین هیچیتو به اطرافیانت نگو نه چیزهای خوب نه بد 

باور کن اگه نگی زندگیت در امان و آرامشه

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
عذرمیخام.ولی معمولاخانومایی ک اعتمادبه نفسشون پایینه و به نوعی خوددرگیرن تحت تاثیرهر کی و هرچی قرارم ...

اصلا بحث این نیست که با حرفاشون تحت تاثیر قرار میگیرم اصلا بعضی مواقع نظزی نمیدن ولی میبینی تهش بحث با شوهر میشه