2777
2789
عنوان

اسم دختر کامیشا

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 55 پست
جدی؟ همه یجوری میگن ولی من خیلی دوسش دارم

اره بخدا من خیلی دوسش دارم😍😍😍آناهیدم قشنگه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کابوس منه

فقط سوسک

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

😂 نه گاومیشا

واقعا سطح تربیت و فرهنگت تاسف داره.

توهین برات یه ارزشه که همه جا در افشانی میکنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
۱۷سال پیش اسم ابجیمو گذاشتم رکسانا هرکی اومد گفت چسانا اونیکی گفت گاو سانا بد ۱۷ سال الان از اسمش لذ ...

رکسانا قشنگه ولی دیگه نه 

بازم خوددانی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

۱۷سال پیش اسم ابجیمو گذاشتم رکسانا هرکی اومد گفت چسانا اونیکی گفت گاو سانا بد ۱۷ سال الان از اسمش لذ ...

گلم من فقط با دوستم به حرفش شوخی کردم  رکسانا هم همیشه اسم قشنگی بوده و هست 

اکیپ سوگلی های سایت#

واقعا سطح تربیت و فرهنگت تاسف داره.توهین برات یه ارزشه که همه جا در افشانی میکنی؟

من تاحالا با شما هم کلام نشدم  خودت سطح تربیتو فرهنگت پایین هست که میپری به مردم  هروقت بهت توهین شد بعد بیا توهین کن  شما چکاره این که راجب سطح و فرهنگ مردم نظر بدین اول خودتو ببین بعد 

اکیپ سوگلی های سایت#