2777
2789
یعنی چی به حالت قبل برگرده وقتی بلند بشه چطوری میخواد کوتاه شه؟

مژه ها هر چند روز یکبار چندتاشون میریزه، یعنی ظرف یکماه مژه های جدید جای قبلی ها میاد و اگه مرتب تقویت کننده نزنید، اون جدیدا که درمیاد معمولیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
مژه ها هر چند روز یکبار چندتاشون میریزه، یعنی ظرف یکماه مژه های جدید جای قبلی ها میاد و اگه مرتب تقو ...

آها الان فهمیدم 

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سریتا زیر چشمهامو داغون کرد واقعا انگار یکی با مشت کوبیده زیر چشمت تا خط رویش مو سر حتی سیاه میکنه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

بسلامتی عزیزم😍من چندروز دیگ میرم تو ۲۹

قربونت .فقط شبا بزن ازش. موقعی هم خواستی قطعش کنی یهو قطع نکن. مثلا اول یه شب درمیون. بعد دو شب. بعد بکنش هفته ای دوشب. اینجوری .ولی من اگه ببینم واقعا تاثیر داره داعم میزنم.چون ارزشش داره 

کم کم قطع کردی؟

اره 🥺

هم خودم استفاده کردم هم خواهرم 

البته اینم بگم که ما ارثی کلا مژه هامون بلند و پر پشت هست 

متاسفانه از یه ریمل استفاده کردیم 

مژه هامون رو نابود کرد

خیلی هم کوتاه و بلند شده بود مژه هامون 

ابجیم مژه های رو چید گفت از اول بلند بشه 

دیگه همون سریتا هم خرید دیدم مژه هاش خیلی خوب شدن  منم استفاده کردم 

۹ ماه استفاده کردیم 

خیلیییی مژه هامون پر و قشنگ شده بود 

بعدش یه شب در میون استفاده کردیم 

هی کم کم قطع کردیم 

تا یک ماه همون حالت بود 

دیگه کم کم برگشت به حالت قبل 

😕حتی کوتاه تر از قبل 

یکسال زمان برد تا دوباره مژه هامون مثل روز اولش دوباره بلند و پر

تقویت مژه؟به زیر پلکتم میزدی؟

اره تقویت مژه 

به مژه های پایینم میزدم ولی زیر پلکم نه چرا بزنم :/

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر