آپارتمان کوچک جمع جور بهتره یا خانه چهار واحدی بزرگتر ولی ساخت دهه ۸۰
؟؟ شما باشید کدومو میخرید
پولم کمه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیوار مشترک دیوار نیست عملا پرده کشیدن دارن زندگی میکنن تو هم
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
من خودم بزرگ رو ترجیح میدم خورد خورد بازسازیش میکنم هروقت پول دستم اومد
ولی شوعرم میگه نوساز کوچیکتر
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
واقعا همینه متاسفانه خونه ما دیوار مشترک داره کوچکترین صدا پسرم کنه همسایه بغلی مشتی که بزنه به دیوا ...
الهی بگردم از همسایه بد نگو که الان زار میزنم زار که چی ضجه میزنم.
فقط باید بگم آپارتمان خر است همین ...
خدا شما رو هم نجات بده
حالا واسه ما تک واحده ولی به اینجام رسیده
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده