2777
2789

آسم و آلرژیه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه من تا سه چهار ماهگی اینجوری بود خودش خوب شد

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
اسم آلرژی داره

چند وقتشه،؟

پسر من از دو سال و نیم شروع شده الان پنج سالشه

تحت نظر فوق تخصص ریه اطفال هست

این فصل هر دو هفته میبرمش برای چکاپ

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یک سال ۴بار بستری شده

الان چی مصرف میکنه؟

اسپری و قرص نداره؟

کورتون استفاده کرده تا حالا؟

عزیزم دخترم یک سالش شد ۴بار بیمارستان بستری شده بخاطر ریه هاش خوب شد دختر داروهاشو قطع کرد الان دلار ...

عزیزم بهتره برین دکتر چهار سال که بگذره یه اسپری تنفسی بهش میدن میزنه چیزی خاصیم نیست علائمی هم نداره بی خودی نترس

من از بچگی خس خس شدید سینه با یه سرماخوردگی یه سال سینه هام چرک داشت و خس خس شدید انقدر سرفه میکردم گلوم همیسه زخم بود

۷ ۸ سالم بود اسپری دادن تا الان دارم میزنم خیلی راضیم قیمتیم نداره اتفاقا دیروز خریدم فقط ببردیش دکتر همین

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣