2777
2789

دلم میخاد از شدت بی رحمی بعضی آدم ها خودم رو بکشم 😭😭😭 خیلی بی رحم و کثیف شده جامعه من  تحمل ندارم هی روز ب روز میگم پس کی امام زمان میاد قطعا وقتی این اوضاع رو دیدم روز ب روز بیشتر ب وجود امام زمان ایمان میارم . ی ناجی ای باید باشه وگرنه با این اوضاع خدا میدونه چی میشه

بله عمیقا ولی باهاش میجنگم سهمم باید بگیرم 

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی حالم بده احساس می‌کنم نزدیکترین افراد زندگیم همون خانواده ام در واقع من نمیخوان ازم دارن سواستفاده می‌کنن

من همین الان زیر سرم بودم یک نفر زنگ نمیزنه ببینه سرم تموم شده بچه ام خوبه تنهایی مشکلی ندارم 

سردم‌نیست گرسنه نیستم حالا وقتی یه مشکلی دارن زنگ رو زنگ پیام رو پیام 

خیلی حالم بده احساس می‌کنم نزدیکترین افراد زندگیم همون خانواده ام در واقع من نمیخوان ازم دارن سواستف ...

🥲🥲🥲وای عزیزم دقیقا منم منظورم همین بی عاطفه بودن و بی درک بودن ادماس چه برسه ک از نزدیکات باشه

این آره ولی من بدی اطرافیان رو میگم آدما چقد بد شدن اصن نمیتونم تصورش کنم

تصورش رو بکن .. برات عادی بشه بهتره 

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

حالا چطوری بهتر شدی؟

خیلی حالم بده دارم گریه می‌کنم همکارم پسرم برده بیرون که منو نبینه همسرم ایران نیست پنج شنبه به خاطر شب یلدا  بعد چند ماه قرار بود برم مامانم زنگ زد ما مریضیم بیا خونه خاله ات نمیخواستم برم خاله ام زنگ زد  ناهار پختم بیا پسرم بهونه دختر خاله اش داشت رفتیم بعد مامانم که گفت خواهرت قهره ناراحته که چرا بعد چند ماه به من زنگ نزدن بیا خواهرت ببین گفتم ایراد نداره بریم رفتیم اونجا کل خرید سفره یلدا رو که من کردم هیچ دیشب برگشتم حالم از صبح بد بود به مامانم زنگ زدم فکر کنم ازتون گرفتم حالم بده 

سه ساعت گذشته یه زنگ نزده ببینه من مردم با یه بچه یا نه 

همون روز که میخواست یکی تدارک یلدا ببینه زنگ زدن