2777
2789
عنوان

سم امشب برنامه نهال😬 فیلم پهلوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
آره باید از زیر خونش تونل بزنه به محل کار و خونه مادر و مغازه های مورد نیاز

وای یاد یه طرحی افتادم، تونل قطار سریع‌السیر زیر دریایی برای مسیر آمریکا تا انگلستان در ۵۴ دقیقه طی میشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دیدم امشب😅این سری جدید پهلوانان خیلی داغونه همه قسمتاش قبلیا خیلی خوب بودن

من یه بار چند سال پیش شبکه خراسان برنامه پاندای کونگ فو کار گذاشته بود داداشام داشتن نگاه میکردن 

یه قسمتش بود باباش عاشق یه عقرب شده بود تو یه صحنه از هم لب گرفتن اصلا من و مامانم مونده بودیم الان این گند رو چجوری جمعش کنیم 🥶 لعنتی کنترل هم دست داداشم بود

فیلم پهلوانان یه فیلم بعد بچه های کوه آلپ یا با خانمانم یه فیلم اینا کجا اون کجا مسخره کردن با فیلم درست کردنشون

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
کلا تو برناممون ی ساعت تلوزیون هست که اونم شبکه های زبان اصلی میبینهپیش دبستانی می‌رهنقاشی کاردستی د ...

شاغل نیستی؟

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و 

نه خانه دارمالبته پیج هم دارم

کلا یک بچه داری و در طول روز وقت زیادی باهاش میگذرونی درسته؟

چون من ۳ تا بچه دارم برام جالب بود چیزایی که نوشتی

من اصلا وقت نمیکنم اینهمه با بچه هام وقت بگذرونم

تایم استراحتمم دوست دارم تنها باشم

کلا یک بچه داری و در طول روز وقت زیادی باهاش میگذرونی درسته؟چون من ۳ تا بچه دارم برام جالب بود چیزای ...

بله ی فرزند دارم

پنج سال و شش ماه

الآنم خوابیده

ساعت 21/30وقت خوابه

ی وقتهایی خسته میشم از سوالات بیشمارش ولی بروز نمیدم

من دو بار از بلوک زایمان دست خالی برگشتم و خدا بهم لطف کرد و این بچه رو داد

امیدوارم بتونم لایق معجزه خدا باشم

https://www.instagram.com/lupilu.shoping?igsh=MTdlMXFibzlwc3J0Yg==
بله ی فرزند دارمپنج سال و شش ماهالآنم خوابیدهساعت 21/30وقت خوابهی وقتهایی خسته میشم از سوالات بیشمار ...

چه خوب

خدا حفظش کنه

اینجوری که تایم خواب و ۹ و نیم گذاشتی خودتم میتونی برای خودت وقت بذاری استراحت کنی

من چون ۳ تا دارم اصلا تایمم ثابت نمیمونه متاسفانه

هر بار یکیشون یه سازی میزنه و برنامه رو خراب میکنه

چه خوبخدا حفظش کنهاینجوری که تایم خواب و ۹ و نیم گذاشتی خودتم میتونی برای خودت وقت بذاری استراحت کنی ...

ای جانم 

خدا حفظشون کنه، کارهای اساسیم بعد خواب دخترم انجام میدم چون وقتی که بیداره همش به بازی میگذره

من اختلاف سنی زیادی با دخترم دارم ولی تا حد امکان میخوام باهاش وقت بگذرونم و اینو آویزه گوشم کردم «چو با کودکی کارت فتاد،پس زبان کودکی باید گشود

https://www.instagram.com/lupilu.shoping?igsh=MTdlMXFibzlwc3J0Yg==