2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمو شوهر با این شرایط عمل کرده چندین سال میشه 

حالشون خیلی خوبه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

مادرم بوده.دقیقا درست نمیدونم ۹۰ عمل کرد یا ۹۱اما سال ۹۹ فوت کردن.😔

متاسفم روحشون در ارامش

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

دلیل فوتشون چی بود؟روحشون شاد

دیابت داشت.اول قرص مصرف میکرد قندش بیاد پایین

بعد هم انسولینی شد.بعد هم سکته قلبی کرد و عمل قلب باز

سه سال اول خوب بود اما بعد ریه ش آب جمع میشد توپاهاش هم همینطور؟ داروی ادرار مصرف میکرد آب کم میخورد تا آب تو بدنش جمع نشه.بعد هم که تو سالهای آخر کلیه و کبدشو درگیر کرد.بدنش به خارش افتاد،باد کرده بود بدنش.بعد هم وزنش سنگین شد‌.پاهاش کلفت شده بود واز پاهاش آب خارج میشد.