2777
2789
عنوان

چقدجامعه خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 33 پست
مادرش گفت خیر نگیر نگرفت؟شکرخدا زودتر گم شد

پسره اصرار کرد اما اوناهم دیگه قبول نکردن پسره ب خاله اش گفته دختره مگه چ عیبی داشته گفته هیچی اما مادرت راضی نیست

من عصبانی بودم ی سوتفاهمی شد فکردم خیانت کرده البته هرکیم بود چنین فکری میکرد بهش گفتم حرومزاده مادر ...

خب اونیکیا چرا میرفتن؟ 

ببین اینکه رک هستی خوبه ولی خب بنظرم احترام یچیزیه که باید باشه بین زنو شوهر چون واقعا مهمه حالا تصور کن شما بچه دارم میشدین اینجوری نمیشد که 🙂

اونم فوشت داده؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شانس منه انقد گریه میکنم دلبسته بودم بهش کورشدم دیگه عاشق نمیشم بخدا نامزدیمون رابطه مون خیلی عمیق ب ...

فدا سرت

ب خودت فک کن اون ک رفت دیگه رفت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب اونیکیا چرا میرفتن؟ ببین اینکه رک هستی خوبه ولی خب بنظرم احترام یچیزیه که باید باشه بین زنو شوهر ...

نه من واقعا نمیخواستم این پیامو بدم تایپ کردم زدم حالت پرواز عصبانی بودم داشتم میلرزیدم انقدر معذرت خواستم قبول نکردن دیگه

فدا سرتب خودت فک کن اون ک رفت دیگه رفت

باز بهم گفت ب همه گفته من تا ۱۰ سال دیگه ازدواج نمیکنیم بیا بمونیم همینجوری باهم تاابد استوریامو میبینه من دلم خیلی براش تنگ میشه انگار اون دلش سنگه 

نه من واقعا نمیخواستم این پیامو بدم تایپ کردم زدم حالت پرواز عصبانی بودم داشتم میلرزیدم انقدر معذرت ...

اره خب میدونی اگه ی پسر همسن خودمون بود‌ احتمالا میگذشت ولی مردایی که سن بالان بشدت بد بینن و از روی منطق عمل‌میکنن و اصلا ریسک نمیکنن خب توام همون اول ارتباط اون حرکتو کردیو اونم فورا تو ذهنش هزار برابرش کرده و رفته البته واسه سن ما این حرکتام یخورده میتونه طبیعی باشه ولی خب دیگه چاره‌چیه اتفاقیه که افتاده فدای سرت🙂

ینی بچه دارمیشدیم ب حرف مادرش میکرد؟

بچه دار که میشدین اینطوری باهم حرف میزدین خب قطعا روش‌تاثیر بد میزاشت دیگه 

من خودم شخصا اصلا نمیتونم فوش بدم به کسی که شریک زندگیمه البته خب دخترا احساسی ترن بخاطر اینم هست اونم باید سعی میکرد ارومت کنه که اینجوری نشی ولی فک کنم انچنان تلاشی نکرد درست میگم؟

اره خب میدونی اگه ی پسر همسن خودمون بود‌ احتمالا میگذشت ولی مردایی که سن بالان بشدت بد بینن و از روی ...

من اوایل نبود برا اولین بار بعد یکسالونیم بود ی اشتباهی کردم پسره بخشید مادرش گفت حرف این دخترو نزن دیگه نمیزاره مادرش اسم منوبیاره

بچه دار که میشدین اینطوری باهم حرف میزدین خب قطعا روش‌تاثیر بد میزاشت دیگه من خودم شخصا اصلا نمیتونم ...

بهم گفت مادرم بزور ادامه میداده راضی نبوده دنبال بهونه بوده