2777
2789
عنوان

روز مادر باید برای چه کس هایی کادو بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دیشبم یلدایی آورده فکر میکنم دیگه چیزی نگیره اگه نگیرن ما هم نگیریم روز مرد ؟

عزیزم دقیقا ب منم دیشب یلدای آوردن نامزدم گفت پول ندارم فعلا کادو واسه مامانا بگیرم ببینم چب میشه☹️

عزیزم دقیقا ب منم دیشب یلدای آوردن نامزدم گفت پول ندارم فعلا کادو واسه مامانا بگیرم ببینم چب میشه☹️

حداقل یه چیز کوچولو بگیرن کاش 😂

اونا هم حق دارنا هم یلدا کلی خرج کردن هم واسه روز مادر باید چند تا کادو بگیرن 

حداقل یه چیز کوچولو بگیرن کاش 😂اونا هم حق دارنا هم یلدا کلی خرج کردن هم واسه روز مادر باید چند تا ک ...

همون 

نامزدم بهم گفت پول ندارم ب خدا

گفتم زشته واسه روز مادر چیزی نخریم گفت باشه بگیر با پولی ک عیدی دادن بهت بعدا بهت پس میدم.گفتم عزیزم من میگیرم ولی دوست ندارم پولمو خرج کنم😂

ب نظرت روسری ۱۰۰ هزارتومنی دوتا بگیرم واسه مامان هامون؟

همون نامزدم بهم گفت پول ندارم ب خداگفتم زشته واسه روز مادر چیزی نخریم گفت باشه بگیر با پولی ک عیدی د ...

اگه پیدا کنی روسری این قیمتی که خیلی خوبه درکش کنی خوبه 

بخاطر یلدا مدیونیم انگار 😂 

حالا بدبختی ما جدا جدا می‌خریم یکی اون یکی من 

اگه پیدا کنی روسری این قیمتی که خیلی خوبه درکش کنی خوبه بخاطر یلدا مدیونیم انگار 😂 حالا بدبختی ما ج ...

نامارت تبریک گفت بهت؟

نامزد من استوری گذاشته نوشته بانوی زیبا و...مشخص نیس منظورش منم یل مامانش

نامارت تبریک گفت بهت؟نامزد من استوری گذاشته نوشته بانوی زیبا و...مشخص نیس منظورش منم یل مامانش

آره پیام تبریک فرستاده برام ولی فعلآ خبری از کادو نیست اصلا هم نگفت میام امروز نمیدونم واسه مامانمم گرفته یا نه هیچی نمیگه 😂