2777
2789
عنوان

کیا پدر شوهرشون فوت شده چی شد بعدش

568 بازدید | 30 پست

پدر شوهرم در حال احتضار هست.ما طبقه بالای خونش زندگی میکنیم

من همش میترسم چیزیش بشه ما رو بیرون بندازن.در ب در بشیم تو این گرونی.دوتا خواهر شوهر دارم یک برادر شوهر

خیلی استرس دارم.چ کنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا زنده هست ازش قول بگیر خونه رو بزنه به نام پسرش

دوتا پسر هستن ک یکیشون شوهر منه

دوتا خواهر

نمیشه ک بگم بزن ب اسم شوهرم

حالا من پدرشوهرم تازه مرده همش استرس دارم شوهرم بگه پس برگردیم طبقه بالاشون.همین الآنم بدبخت شدم شوه ...

خب گلم من خونه ندارم چجور اجاره کنم.با این قیمتا

تا زنده هست ازش قول بگیر خونه رو بزنه به نام پسرش

ببخشید بقیه هم سهمی دارن کشک که نیستن اولاد همون پدرن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

منم خونه ندارم کل پول پیشم چهل تومنه کلا کرایه میدم .حاظرم چادربزنم تو خیابون ولی خرابشده ی پدرشوهرم ...

آخی چی کشیدی ب خدا ب منم سخت میگذره اما شهر ما کرایه بیداد میکنه از گرونی.خونه خوب ۷۰۰ میلیون ماهی ۵ میلیون ک جای خوب باشه.

امروز شش روزه پدرشوهرم رفته 😭😭😭

دلم براش کبابه 

مادرشوهرم که واسه خودش رو ابراست حسابی داره کیف میکنه 

هنوز هفتش نشده هزار تا خرج رو دست ما انداخته برای خودش فقط ما کلا دوتاییم یعنی شوهرم و برادرش

ببخشید بقیه هم سهمی دارن کشک که نیستن اولاد همون پدرن

همون دیگه.همش میترسم بگن بیرون برید تا بعد ک فروختیم خونه رو ارثتون بدیم ما پ کنیم با وجود بچه و گرونی کجا بریم