2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری شیاف اکتوژست استفاده میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 26 پست
بدبختی اینجاس پسرم کوچیکه وقتایی که همسرم سرکاره باید توالت ببرمش و غذا براش بیارم میوه ...

خیلی آروم راه بروالان که خونریزی بنداومده خطررفع شده ولی بازم خیلی مراقب خودت باش وهمچنان تاآخربارداری به امضام که گفته بودم عمل کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اسیدفولیکوحتمابخوروتا۳ماهگی خیلی مراقبت کن شیافم سرخودقطع نکن تادکتراجازه ندادچون خونریزی میاره

حتما عزیزم

فقط این مثل شیافای دیگه نیس باعث اسهال بشه؟

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا برای چی باید استفاده کنیم‌؟من خداروشکر اصلا لکه بینی ندارم

شاید طول سریکست کمه. من نه ماه بارداری هر شب یک چهارصدش رو با اپلیکاتور میزاشتم. از واژن.

چون وقتی از واژن بزاری مثل سرکلاژ عمل میکنه 

فقط سعی کن مارک سیکلوژست بخری که خارجیه

آخه خیلی ها به مارک ایرانی حساسیت دارن و کهیر میزنن

ببخشید من یه سوال بپرسم من چهار ماهمه آسپیرین استفاده میکنم روی رون پام کبود شده به نظرتون علتش چیه؟ ...

عجیبه

چون من نه ماه آسپرین خوردم همچین چیزی ندیدم.

به پزشکت بگو حتما

حتما عزیزمفقط این مثل شیافای دیگه نیس باعث اسهال بشه؟

نه فقط جای بچه روسفت میکنه مقعدی بزن چون توماه های بالاترشایدبه کیسه آب آسیب بزنه مقعدی هم جذبش سریعتره وهم ایمن تر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه فقط جای بچه روسفت میکنه مقعدی بزن چون توماه های بالاترشایدبه کیسه آب آسیب بزنه مقعدی هم جذبش سریع ...

خانم فاصله ی دهانه ی رحم از واژن بقدر طول یک اپلیکاتوره

یعنی یک شیاف چطور میتونه به کیسه آب صدمه بزنه!!

یک راهنمایی نادرست میتونه باعث سقط بشه.

من سر پسر اولم از همین مدل راهنمایی ها استفاده کردم و بعد از استفاده از مقعد بعد شش ماه دهانه رحم باز شد و کیسه آبم اومد پایین

دکترم عصبانی بود میگفت چرا از مقعد گذاشتی!! از واژن گذاشتن دهانه  رحم رو سفت میکنه. مثل سرکلاژ.

خانم فاصله ی دهانه ی رحم از واژن بقدر طول یک اپلیکاتورهیعنی یک شیاف چطور میتونه به کیسه آب صدمه بزنه ...

روخودشیافم نوشته مقعدی میشه منم نگفتم قراره باشیاف مشکلی پیش بیادولی احتیاط کنه بنظرشمامشکلی داره؟سقط شماربطی به نحوه استفاده شیاف نداشت من خودمم استفاده کردم میدونم شیاف چیه چون تجربه داشتم گفتم شمام نبایدبه حرف چن نفرتوسایت اکتفامیکردی

روخودشیافم نوشته مقعدی میشه منم نگفتم قراره باشیاف مشکلی پیش بیادولی احتیاط کنه بنظرشمامشکلی داره؟سق ...

نه عزیزم به حرف چند نفر تو سایت اکتفا نکردم مثل شما رو شباف رو هم خوندم که نوشته بود مقعدی!!!

ممکنه این خانوم طول سرویکسش کوتاه باشه بهتره به از پزشکش بپرسه نه امثال من و شما بعدا براش افسوس نمونه!

دکتر نفیسه برادران حاذقتریت متخصص تو زمینه بارداری پرخطره

و بعد معاینه و کلی آزمایش بهم گفتن استفاده شیاف از مقعد به اندازه استفاده از واژن موثر نیست.

به هر حال بنده ترجیح میدم به حرف کسی گوش کنم که سوادش رو داره.

نه عزیزم به حرف چند نفر تو سایت اکتفا نکردم مثل شما رو شباف رو هم خوندم که نوشته بود مقعدی!!!ممکنه ا ...

ازدکترش که حتمابایدبپرسه من کلی مشکل داشتم ولی بازم دکترم گفت موردنداره شب اولم جلوگذاشتم نمیدونستم چقدبایدبره داخل و۰۰۰بعدکه به دکترگفتم گفت جذب مقعدی بالاتره انشااله دفعه بعدبارداری سالمی داشته باشی

ازدکترش که حتمابایدبپرسه من کلی مشکل داشتم ولی بازم دکترم گفت موردنداره شب اولم جلوگذاشتم نمیدونستم ...

پزشکم سر بارداری اول همینو گفت که مقعدی هم بزاری اوکیه و متاسفانه بین پزشکها با سواد و کم سواد هست.

اما سر بارداری دومم پزشکم فوقالعاده باسواد و حاذق بود. و خدارو هزار مرتبه شکر بهش اعتماد کردم و پسر دومم رو بغل گرفتم.

بهر حال بدنها با هم فرق داره و مشکل هممون مثل هم نیست. من بارداریم پرخطر بود و نه ماه کامل است احت مطلق بودم و روزی دوتا آمپول پروژسترو و یک سیاف ۴۰۰ میزاشتم. 

امیدوارم شما هم سلامت باشی عزیزم.