2777
2789
عنوان

اینبار زیارت عاشورا حاجتم نداد

140 بازدید | 14 پست

هنیشه به همه توصیه میکردم چون همیشه حاجت میگرفتم

اینبار حاجتم نداد

نمیتونم دوباره هم چله بگیرم

کلا تموم شد یه خبر بود بهم گفتن دیگه تموم شد

چله حق شناس نگرفتم 

ساده گرفتم

همیشه ساده حاجت میداد

میدونین این حاجتم به کنار

کلا اعتقادم نسبت به چله کم شده

این اذیتم میکنه

چون همه امیدم تو دنیا همین چله بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اینو میگم هر چند من سنی مذهبم و این جور دعا ها رو نداریم ولی این چله بارها حاجت شمارو داده ولی این یه بار نداده چقد نانجیب هستی که اینطوری درمورش حرف میزنی ینی اگه یه بار بهت حاجت نده باید بندازیش دور بابا خوبه خودتم میگی بارها حاجتو داده اینقدر نامرد نباش انگار داری درمورد یه شی حرف میزنی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

ببخشید اینو میگم هر چند من سنی مذهبم و این جور دعا ها رو نداریم ولی این چله بارها حاجت شمارو داده ول ...

خیلی رک گفتی ولی درست گفتی

نانجیب شدم

خدا ببخشه منو

اعمالش رو رعایت کردی؟

بله همه کار کردم دو سال پیش 6 چله زیارت عاشورا پشت هم گرفتم بی فایده چله یاسین حدیث کسا سوره حشر مزمل مقاتل یستشیر دعای توسل دعای معراج و صدها دعا و ذکر و .......

بله همه کار کردم دو سال پیش 6 چله زیارت عاشورا پشت هم گرفتم بی فایده چله یاسین حدیث کسا سوره حشر مزم ...

ای کاش خدا دلت رو شاد کنه

ایندفعه دل منم خیلی شکست

مطمین بودم درست میشه ولی ...