2777
2789

من عزیزم چون قهریم اتفاقا بهتر دیگه روز مرد با خیال راحت لم میدی روی مبل تخمه میخوری و فیلم مورد علاقتومیبینی نیازنیست دیگه به فکر تبریک یا کادو باشی😅

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عزیزم چون قهریم اتفاقا بهتر دیگه روز مرد با خیال راحت لم میدی روی مبل تخمه میخوری و فیلم مورد علا ...

اونکه اره اما واقعا یکبار در ساله ادم دوس داره تبریک بگن کادو بگیرن

من برا مادرش کادو خرید داد حتی یه تبریک به من نگفت امسال سال اولیه که مادر شدم خیلی توقع داشتم..ولی خب منو.گذاشته خونه  با دوستاش رفت بیرون😔

‏هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه،زیادی گرونه!رهاش کن

من برا مادرش کادو خرید داد حتی یه تبریک به من نگفت امسال سال اولیه که مادر شدم خیلی توقع داشتم..ولی ...

عزیزم روزت مبارک ایشالله تن خودت وجوجوی قشنگت سلامت باشه خدا نگاه پرمهرشو ازت برنداره گلی خانوم

شوهر من میگه برا مامانم چی بگیریم؟🤦‍♀️🤦‍♀️

دو سه روز پیش گفت روز مادر کیه چی بگیریم چیکار کنیم🤣🤣

اصلا فک نمیکنه منم مادرم🤣🤣مبگه برا سن بالاهاس 

روز دخترم برا دخترم کادو میخره میگه تو زنی🤦‍♀️🤦‍♀️

بابام زنگ زد تبریک گفت بهم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم روزت مبارک ایشالله تن خودت وجوجوی قشنگت سلامت باشه خدا نگاه پرمهرشو ازت برنداره گلی خانوم

مرسی عزیزم 😍😍😍😘اولین و تنها کسی که بهم تبریک گفت...انشالله شماهم حال دل و زندگی تون عاالی باشه 

‏هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه،زیادی گرونه!رهاش کن

سر چی یعنی تبریک نمیگه

از بی احساسیش خسته شدم.میگه دوستم داره ولی اکلیه. چند شب پیش مریض شدم تب ولرز افتادم اومد املت درست کرد با بچه ها خورد حتی یک لقمه به من نداد از هم شب هم شروع کرد که حال منم بده دیگه خودش و انداخت مجبور شدم پاشدم پرستاریش بعد هر شب از سرفه خفه میشدم محل نمیکرد. خودش دوبار رفت سرم زد من ببخشید اینقدر وضعم خراب بود که چی ولی همونطوری کار میکردم دیشب یک دفعه سرفه هام شروع شد طوری که گلاب به روت دویدم سرویس بالا... بعد شوهرم حتی نپرسید چته؟ منم گفتم بهش اگر دفعه ی دیگه مریض بشی جلوم بمیری یک لیوان اب دستت نمیدم گفت نه ما فقط به درد هم میخوریم گفتم فعلا فقط من به درد تو میخورم تو که یک ابم به من نمیدی از دیروز بغض دارم. بهشم گفتم نه کادو میخوام نه هیچی به خدا اینا دیگه اخریش هست همیشه همین بودم همش وقتی ناراحت شدم دیدم فایده نداره باز اشتی کردم ولی الان دلم خیلی شکسته اخه میگه مردای دیگه که همش قربون صدقه میرن جای دیگه گند میزنن میان محبت میکنن که زنه نفهمه. یا عذاب وجدان دارن. رفتیم خونه ی جاریم تازه زایمان کرده بود برادرشوهرم به خواهرش میگفت بچه رو بگیر از زنم کمرش درد میکنه بچه ی نوزاد که تازه زود به دنیا اومده بود دو کیلو همش وزنش بود. اخه ادم اینا رو میبینه شوهر خودشم میبینه دیگه چی بگم؟