یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دو سه روز پیش گفت روز مادر کیه چی بگیریم چیکار کنیم🤣🤣
اصلا فک نمیکنه منم مادرم🤣🤣مبگه برا سن بالاهاس
روز دخترم برا دخترم کادو میخره میگه تو زنی🤦♀️🤦♀️
بابام زنگ زد تبریک گفت بهم
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
از بی احساسیش خسته شدم.میگه دوستم داره ولی اکلیه. چند شب پیش مریض شدم تب ولرز افتادم اومد املت درست کرد با بچه ها خورد حتی یک لقمه به من نداد از هم شب هم شروع کرد که حال منم بده دیگه خودش و انداخت مجبور شدم پاشدم پرستاریش بعد هر شب از سرفه خفه میشدم محل نمیکرد. خودش دوبار رفت سرم زد من ببخشید اینقدر وضعم خراب بود که چی ولی همونطوری کار میکردم دیشب یک دفعه سرفه هام شروع شد طوری که گلاب به روت دویدم سرویس بالا... بعد شوهرم حتی نپرسید چته؟ منم گفتم بهش اگر دفعه ی دیگه مریض بشی جلوم بمیری یک لیوان اب دستت نمیدم گفت نه ما فقط به درد هم میخوریم گفتم فعلا فقط من به درد تو میخورم تو که یک ابم به من نمیدی از دیروز بغض دارم. بهشم گفتم نه کادو میخوام نه هیچی به خدا اینا دیگه اخریش هست همیشه همین بودم همش وقتی ناراحت شدم دیدم فایده نداره باز اشتی کردم ولی الان دلم خیلی شکسته اخه میگه مردای دیگه که همش قربون صدقه میرن جای دیگه گند میزنن میان محبت میکنن که زنه نفهمه. یا عذاب وجدان دارن. رفتیم خونه ی جاریم تازه زایمان کرده بود برادرشوهرم به خواهرش میگفت بچه رو بگیر از زنم کمرش درد میکنه بچه ی نوزاد که تازه زود به دنیا اومده بود دو کیلو همش وزنش بود. اخه ادم اینا رو میبینه شوهر خودشم میبینه دیگه چی بگم؟