2777
2789
عنوان

حرفای همسرم

128 بازدید | 12 پست

سلام

من 25سالمه و همسرم27 سال سن دارن

سه ساله عقد هستیم

من توی مرکز شهر زندگی میکنم با خانواده، همسرمم با خونوادشون شهرستان های اطرافمون که نزدیک به1 نیم راه هست

من یکی از شرط های ازدواجمم این بود که همسرم بیاد شهرما برای زندگی( منزل مجزا دارن)...

همسرم توی بانک کار میکنن و منم فعلا شغلی ندارم ولی تا یکسال دیگه سرکارم

مشکلی که وجود داره، پدر ایشون فوت کردن و مادرشون تنها هستن که سنی هم ندارن و جوونن ( ۲ پسر دارن و ۲ دختر)

همسر منم پسر بزرگه هست

الان دور کارای انتقالیشه همسرم

تاالان چند بار بهم گفته مادرم اینا تنها میشن و نگرانشونم، چیکار کنم، کاش یه خونه دیگه هم بود اونجا اینا هم میومدن و میگه چون مرد ندارن تنهاهستن و و و...

بنظرتون چیکار کنم چطور باهمسرم حرف بزنم که این فکرارو نکنه واقعا چون ناراحتم و به هیچ عنوان نمیخام برم شهرستان و نمیخام که وابسته بشه به مادرش تااین حد که داره به این فکر میکنه ومیگه کاش خونه ی دیگه ای هم بود مادرم بیاد پیش خودمون

اینم بگم مادرش مثل یه مرد داره خونه و زندگیشو میچرخونه، ماشین خونه و ...خلاصه بگم یه زن کامله

من واقعا ناراحتم و سردرگم که چطور با شوهرم حرف بزنم ....

عزیزم دور از جون پدر خودت .. خودتو بزار جای اون اون بچه بزرگم هست حق داره در حال حاضر نگران خانواده ...

خب تنها نیست قربونتون، خونواده پدری و مادریشون نژدیکه بهشون، شهر غریب که نیستن واقعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی حتی حق اینکه نگران مادرش باشه هم نداره؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یعنی حتی حق اینکه نگران مادرش باشه هم نداره؟

نه اتفاقا،هیچ فرقی ندارم چه مادر اون چه مادرخودم

ولی من حرفم اینه که میگم مادرش که یه زن کاملا مستقلیه، خونواده پدرش و همسر مرحومش هم که نزدیکشونه

و دوساعت بیشتز فاصله که نیست، هر هفته میگم میریم سر میزنیم، نگران چی هستی

بگو این سرنوشت توعه و یک ساعت و نیم راه هم کمه.دو هفته یکبار برید کاراشو انجام بدین و اونا هم بیان س ...

۴۱ سالشه مادرهمسرم😃

جوونن و سر پا ماشالله، اصلا به حرف کسی هم نیست و کاملا مستقله

خب تنها نیست قربونتون، خونواده پدری و مادریشون نژدیکه بهشون، شهر غریب که نیستن واقعا

چه تنها باشه چه نباشه مادرشه دیگه باز باید یکم بهش حق داد سعی کن دعوا و بحث نکنید سر این موضوع

۴۱ سالشه مادرهمسرم😃جوونن و سر پا ماشالله، اصلا به حرف کسی هم نیست و کاملا مستقله

اوخی از منم کوچکتره.به نظرم با خودش حرف بزن.بگو مادر سه ساله عقدیم.بریم سر زندگی تنهات نمیزاریم.