2777
2789
عنوان

این رابطه رو تموم کنم❓️

116 بازدید | 16 پست

فقط باعث ناراحتیم میشه:)الان دو روزه ی زنگ بهم نزده انلاین میشه پیاممو سین نمیکنه🥲فقط با کاراش اشکمو درمیاره خیلی دوسش دارم ها ولی حس میکنم رابطمون اشتباهه🙂حسم هیچ وقت دروغ نمیگه مطمئنم الان با دخترای دیگه سرگرمه ک جوابمو نمیده ولی من بازممم مثل احمقا هر شب بهش شب بخیر میگمو اونم جواب نمیده

فقط 39 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنگر و بشنو، بگذر و بِه شو...                                       تیکر بارداری نیست🌚🫶🏻

فقط گاهی هی زنگ میزنه دوباره خرم میکنه ک نرم انگار مثلا منو زاپاس نگه داشته وقتی کسی نبود بیاد سمتم🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنگر و بشنو، بگذر و بِه شو...                                       تیکر بارداری نیست🌚🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂 چند سالته عمو جان

نزدیک ۱۹🦥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازنظراون رابطه تموم شده اس

حالا اگه میخوای بعدها حسرت نخوری تو پاپیش بزار زودتر تمومش کن

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اون قبل از شما رابطه رو تموم کرده وقتی حتی جوابتو نمیده

مطمئنم دوباره زنگ میزنه یا بخوام برم پیام میده دلت میاد ولم کنی بری🦥و پشیمونم میکنه از رفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت میدونی دیگه منتظر نباش بقیه تایید کنن سریع تمومش کنیمدت خیلی سخت میگذره ولی عوضش نذاشتی بات باز ...

خیلی دوسش دارم🥲💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها همسنیم که درکت میکنم ولی خیلی ساده ای ساده نباش من بخاطر اینکه هیشکی دوسم نداشته همیشه تنها بودم ...

منم تو فکرشم:)وقتی حتی خانوادمم بهم میگن تو فقط بدبختیی واسه ما از اون چه انتظاری دارم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40