2777
2789
عنوان

من تو دوران کودکی 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای تو مني يا من توالبته من برا خودم نقاشی چهره دختر میکشیدمبعد همه دخترا یه چش بودن چون دیگه نمیتون ...

مردممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

منم چون به شدت شکموعم و عاشق جوجم. هر وقت توی رستوران یک سیخ جوجه سفارش میدادن برام. یک تیکه مونده آخرشو میگفتم مامانم یا بابام بردارن بخورن  بعد که میخورن شروع میکردم به گریه کردن که یک سیخ دیگه میخوام سیر نشدم فقط تعارف کردم البته فقط یک سال شد این روشو اجرا کردن بعد دیگه لو رفتم مامان بابام گول نمیخوردن😂😂😂😂😂

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
منم چون به شدت شکموعم و عاشق جوجم. هر وقت توی رستوران یک سیخ جوجه سفارش میدادن برام. یک تیکه مونده آ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عجب آدمی هستییاااا

ولی باهوشی خوشم  اومد 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عجب آدمی هستییااااولی باهوشی خوشم اومد

ابرو ببری بودم ها ولی الان دیگه خودشون میدونن دوتاسیخ برام سفارش میدن😂😂😂😂

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
من همیشه میگم وقتی مردم به ملت نارنگی بدین روحم شاد میشه بخدا 🤣

انشالله صدو بیست ساله بشی.در عوض من نقاشی هام دست کمی از طبیعی نداشتن و دوران راهنمایی نقاشی منو قاپ گرفته بودن در باره بهداشت بود و در نمایشگاه مدرسه گذاشته بودن.برای پسرمم هم که مدرسه بود نقاشی شاه رفت رو با خودکار کشیدم.صورت عین واقعی و مت و شلواری.تا چند سال دهه فجر در ویترین مدرسه کنار نقاشی های دیگه بود.

ابرو ببری بودم ها ولی الان دیگه خودشون میدونن دوتاسیخ برام سفارش میدن😂😂😂😂

بین آبروشون وپولشون 

ابرو  رو انتخاب کردن🤣🤣🤣🤣

من خودمم عاشق  غذا هستم 

هر موقع اعصابم خورده بهم غذا میدن آروم میشم 🤣🤣🤣🤣

بدترین مشکلات داشته باشم غذا بخورم آروم میگیرم 

انشالله صدو بیست ساله بشی.در عوض من نقاشی هام دست کمی از طبیعی نداشتن و دوران راهنمایی نقاشی منو قاپ ...

ماشالله با استعداد بودی

بین آبروشون وپولشون ابرو رو انتخاب کردن🤣🤣🤣🤣من خودمم عاشق غذا هستم هر موقع اعصابم خورده بهم غذا ...

عه منم واقعا همینم  یعتی وقتی گرفته هستم با من نباید حرف زد باید بزارن غذا بخورم سیر بشم  بعد مغزم کار کنه😂😂😂

عه منم واقعا همینم یعتی وقتی گرفته هستم با من نباید حرف زد باید بزارن غذا بخورم سیر بشم بعد مغزم ک ...

ایول چند سالته 

من 19 

ایول چند سالته من 19

‌۲۴