یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم چون به شدت شکموعم و عاشق جوجم. هر وقت توی رستوران یک سیخ جوجه سفارش میدادن برام. یک تیکه مونده آخرشو میگفتم مامانم یا بابام بردارن بخورن بعد که میخورن شروع میکردم به گریه کردن که یک سیخ دیگه میخوام سیر نشدم فقط تعارف کردم البته فقط یک سال شد این روشو اجرا کردن بعد دیگه لو رفتم مامان بابام گول نمیخوردن😂😂😂😂😂
سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمیبره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمیبره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
من همیشه میگم وقتی مردم به ملت نارنگی بدین روحم شاد میشه بخدا 🤣
انشالله صدو بیست ساله بشی.در عوض من نقاشی هام دست کمی از طبیعی نداشتن و دوران راهنمایی نقاشی منو قاپ گرفته بودن در باره بهداشت بود و در نمایشگاه مدرسه گذاشته بودن.برای پسرمم هم که مدرسه بود نقاشی شاه رفت رو با خودکار کشیدم.صورت عین واقعی و مت و شلواری.تا چند سال دهه فجر در ویترین مدرسه کنار نقاشی های دیگه بود.
بین آبروشون وپولشون ابرو رو انتخاب کردن🤣🤣🤣🤣من خودمم عاشق غذا هستم هر موقع اعصابم خورده بهم غذا ...
عه منم واقعا همینم یعتی وقتی گرفته هستم با من نباید حرف زد باید بزارن غذا بخورم سیر بشم بعد مغزم کار کنه😂😂😂