2777
2789

اگه میخوای کلا برنگرده فرق داره 

ولی میخوای برگرده بعدا به نی نی یار بگو

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی یار و تک کنی حذف می‌کنه 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
اگه میخوای کلا برنگرده فرق داره ولی میخوای برگرده بعدا به نی نی یار بگو

هیچ فرقی نداره

وقتی درخواست تعلیق میدی اخطار مشکی بهت میدن که همونم هروقت خواستی برگردی پایین صفحه، قسمت تماس با ما درخواست برگشت میکنی

امروز واسه پیشرفتت چیکار کردی؟

هیچ فرقی ندارهوقتی درخواست تعلیق میدی اخطار مشکی بهت میدن که همونم هروقت خواستی برگردی پایین صفحه، ق ...

داره

اگه میخوای کلا برنگرده تاپیک یه جوری میزنی کلا دیگه نمیتونی بیای

ولی نی نی یار پاکت کنه فرق داره با خواسته خودت

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
دارهاگه میخوای کلا برنگرده تاپیک یه جوری میزنی کلا دیگه نمیتونی بیایولی نی نی یار پاکت کنه فرق داره ...

قبلا درخواست تعلیقی میدادی تاپیک هات حذف میشد ولی الان نمیشه

درمضن یکی از کاربری هامو تعلیق دائمی کردم ولی بازم تونستم برگردم، درخواست دادم و برگشتم 

امروز واسه پیشرفتت چیکار کردی؟