2777
2789
عنوان

یه راهنمایی بفرمایید

12 بازدید | 4 پست

سلام وقتتون بخیر باشه این جریانی که می‌خوام بگم بعد نظرتون بخوام حقیقتش خودم وایب خوبی ازش نمی گیرم و مشکوک هست ولی خب چون برای دوستم اتفاق افتاده تعریف میکنم شاید حس من غلط هست و من بد بینم.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

جریان از این قراره که دوست من بایه نفری آشنا میشه تو چت های ناشناس و اینا بعد طرف ۲۴/۲۵ سالشه انگار و سرباز هست ولی انگار ظاهراً شغل خودشو داشته و سربازی نرفتنش هم برای همین بوده!

از طرفی هم خودش رو خیلی لارج معرفی کرده بعد حالا از همین اول به دوستم گفته قرار اول اگه بیایی تو‌ ماشین راحت ترم دور دور می ریم جاده خوبه و خیابون نه کافه

این یکی

دوم اینکه وقتی دوستم پیشنهاد کافه داده و جای شلوغ تر و رداشته گفته که کافه دوست ندارم!

سوم اینکه گفته بهش که من نهایت بیام ساحل بریم اگه حالا ماشین نباشه

بعد خب تلگرام حالت شماره ایی نداره ولی ازش شماره خواسته که زنگش بزنه؛

درآخر هم اینکه عکسی دوستم براش نفرستاده ولی خب؛

نظر شما چیه؟

من حسم درسته ؟حق دارم حس مثبتی نداشته باشم بهش ؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله شما درست فکر میکنید،،،هم اشنایی درستی نداشتن هم بعد بیشتر آشنا نشدن و اینکه درخواست های درستی هم ...

پس بنظرتون چه جوابی بده کلاً قطع رابطه کنه؟ و جوابش نده؟

پس بنظرتون چه جوابی بده کلاً قطع رابطه کنه؟ و جوابش نده؟

باید بیشتر صحبت کنن و آشنا بشن و اینکه دوستتون اگر میخواد قرار بذاره حتما جای تعریف شده ای باشه شلوغ باشه

کافه یا ... و اینکه اطلاع بده به کسی یا تنها نره

ولی در همین حد هم به نظر من با چیزهایی که گفتید میتونه کنسل باشه و قطع ارتباط کنن بهتره