2777
2789

عروسی خواهر شوهرم راه دوره  ( ما شمالیم و عروسی مشهد ) ، عروسی تو رستورانه ولی زنونه مردونه جداست ولی هیچ رقص و آهنگ و بزن و برقصی نیست و ما کلا ۴-۵ نفریم از شمال داریم میریم 

من میخواستم یه سارافون کت بگیرم و کلا رنگ تیره بهم نمیاد می‌خوام رنگ آبی آسمونی یا صورتی اینا بگیرم 

مادرشوهرمم میخواست یه پیراهن معمولی بگیره 

الان به ما گفته لباس درست درمون تر و پیراهن خیلی مجلسی بپوشید آبروی من نره 

( آخه واسه یه شب فقط شام که بزن و برقص نیست و تو رستورانع زورم میاد خیلی پول بدم ) 

بعد هم میگه همه تیره بپوشید ، مشکی و سرمه ای ( آخه این رنگ بهم نمیاد ) 

بعد میگه به مادرش که مادرشوهر خودش داره سبز می‌پوشه دیگه کسی حق نداره سبز بپوشه 😐😐😐

من چیکار کنم می‌خوام یه کت سارافون آبی آسمونی بگیرم و توجه نکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااا ینی چی که تعیین تکلیف میکنه

مگه زوره همه تیره بپوشن! به قول شما ممکنه به یکی نیاد 

خیلی مارش بچه گانس😐

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

حالم از همچین عروسایی بهم میخوره هرچی دوس داری بپوش...ی رستوران ک دیگه لباس مجلسی نمیخواد

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
کار خودتو بکن .ولی شیک تر از همه باش .بگو تو اگه آبرو برات مهم بود تو رستوران مجلس نمیگرفتی

خب خیلی مذهبی هستن بزن برقص ندارن فقط شام هست.طبیعیه رستوران میگیرن 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.