2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگ اطلاعشو داری جوابمو بدهمن ب خاطر شرایط و مشکلاتم تا الان درست نخوندماگ شروع کنن بخونم میتون ...

راستش من خودم یازدهمی ام ولی با اطمینان خاطر جواب میدم بله میشه کاری نیست که از دست آدمیزاد برنیاد اگه واقعا از ته قلبت بخوایش تمام انرژیتو برای هدفت ٫ هدفی که دوسش داری می‌زاری غیر ممکنه تو تلاش بکنی زحمت بکشی و بهش نرسی همین الان هم کلییییییییییییییییییی زمان داری با آرامش با اعتماد به نفس به خودت یک برنامه خوب برای خودت بریز من مشاور زیاد گرفتم خیلیییییی زیاد ولی هیچکدوم کمکی بهم نکردن منم خودم الان برنامه ریزی میکنم نگران مشاور نباش اگه کلاس و کتاب خواستی هم تلگرام هست ولی واقعن از الان بخونی هم میرسی فقط به خودت و آینده ای که باید برای خودت بسازیش به خودت قول بده صد خودتو می‌زاری براش 

بهترین ها رو برات آرزو میکنمممم

بله چشمهمین کارو میکنممررسی

اینو منی دارم بهت میگم که پارسال هی گفتم از فردا و بابت نخوندنام غصه میخوردم و خودمو سرزنش میکردم

پس لطفااا به حرفم گوش بده و برو از اینجا

ان شاالله که موفق بشی❤️

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

راستش من خودم یازدهمی ام ولی با اطمینان خاطر جواب میدم بله میشه کاری نیست که از دست آدمیزاد برنیاد ا ...

ممنونم ازت عزیزدلم🥲💚

حرفاتو کپی کردم داشته باشم،سرشار از انرژی مثبت و البته واقعیت بود

موفق باشی جانم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ممنونم ازت عزیزدلم🥲💚حرفاتو کپی کردم داشته باشم،سرشار از انرژی مثبت و البته واقعیت بود موفق باشی جا ...

همچنین عزیزم وقتی خبر قبولیت اومد تگم کن بیام تبریک بگمممممم ذوق کنمممم 🫂🤍