یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مررسی این مثبت اندیشیتون رو منم اثر کرد و یک لحظه حالم خوب شدولی میدونین چیه من کمالگرایی دارم و میگ ...
خوشحالم تونسته انرژیتو برگردونم میدونم درک میکنم منم کمالگرام ولی تو مسیر کنکور ناخودآگاه از بین میره انقد فشار کنکور زیاد هست نباید خودت هم به خودت فشار زیادی وارد کنی میتونی یک کاری کنی هدف گذاری کن تا آخر هفته به مطالعه مثلا ۸ ساعت برسی حالا هدف گذاری رو روزانه کن مثلا فردا حتماااا برسون ساعت مطالعه آن رو به پنج ساعت پس فردا به ۶ ساعت ساعت و تا آخر هفته ثابتش کن اینطوری هدف های کوچیک برمیداری و بهشون میرسی این حس کمالگرایی هم سرکوب میشه چون هدف های روزانه رو رسوندی این باور رو داری که انجامش دادم و تونستم من سال پیش ساعت مطالعه ام رو همینطوری تا ۱۳ساعت هم بردم
اوهوم البته روزای تعطیلات مدرسه که میرفتم نهایتا ۷ ساعت میخوندم الان تایمرو بفرستم ببینی با وجود مدرسه ۹ ساعت دینی نشستم خوندم 🤌فکر کن دینیییییی دینییییییی من ۹ ساعت پشت سر هم فیزیک میخوندم تسلا ظهور میکرد ی آفرین بهم میگفت
فقط از همییییین الان بشین بخون هی امروز و فردا نکن که چشم بذاری رو هم کنکور رسیده..از همین الان شروع کن و اگه اینده و هدفتم دوست داری از نی نی سایت برو
جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇