2777
2789
عنوان

اگر شب یلدا خونه ی خواهر شوهر بزرگه باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست
نه جبهه نمیگیرم فقط میخوام بهش بگم من ناراحتم منو دیشب ول کردی رفتی پیش لیلا ، بعد میکی لیلا اصلا د ...

آخرش رو نگو

بگو واقعیت تو در قبال زنت وظیفه داری 

اینکه من رو تنها بگذاری که خواهرت تنها نمونه منطقی نیست 

درستم نیست

نه جبهه نمیگیرم فقط میخوام بهش بگم من ناراحتم منو دیشب ول کردی رفتی پیش لیلا ، بعد میکی لیلا اصلا د ...

آخرش رو نگو

بگو واقعیت تو در قبال زنت وظیفه داری 

اینکه من رو تنها بگذاری که خواهرت تنها نمونه منطقی نیست 

درستم نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خواهرش متاهل و شوهرش ماموریت میرهیل مجردبگو اگر میترسه بره مجتمع تا نترسه تو ازدواج کردی وظیفه ا ...

مجرده ۴۶ سالشع پرستاره خاستگار نداره ولی خب من میگم حرف یه روز دوروز نیست

مجرده ۴۶ سالشع پرستاره خاستگار نداره ولی خب من میگم حرف یه روز دوروز نیست

عزیزم ایشون وقتی ازدواج کرده یعنی متعهد شده ب شما و باید مسئولیت پذیر باشه در قبال شما 

خواهرشم خودش باید بدونه با این کارا داره به زندگیتون لطمه میزنه

حالا شایدم اون بنده خدا نگفته بیا پیشم 

نمیدونم قضاوت نمیکنم

بهرحال شما داری باهاشون زندگی میکنی و لمشون و بهتر بلدی

خودت حلش کن قضیه رو نه با داد و بیداد و قهر کردن .با پنبه سر ببر😁

🤍🧸༆ᴹᵞ ᴴᴱᴬᴿᵀ ᴵˢ ᶠᵁᴸᴸ ᴼᶠ ᵞᴼᵁ

دوران عقد مگه نیستین?????

شاید دلیلش همین باشه که همچنان احساس مسئولیت داره به خواهر مجردش 

تنها راه حل شما فقط اینکه رسمی کنید زیر ی سقف رفتن و زندگی مشترک رو زودتر و البته اگر شرایط اوکی هست

دوران عقد مگه نیستین?????شاید دلیلش همین باشه که همچنان احساس مسئولیت داره به خواهر مجردش تنها راه ح ...

شب یلدا رفتیم خونه ی خودمون البته دو سه روز زودتر از شب یلدا 

شب یلدا رفتیم خونه ی خودمون البته دو سه روز زودتر از شب یلدا

پس چرا کوتاه اومدی و نگفتی منم تنهام???

با زبون نرم بهش بگو عزیزم من ازدواج کردم از تنهایی دربیام و منم درک میکنم نگران خواهرت باشی ولی توهم منو درک کن...... از این ب بعد نوبتی کنیم و هرشب یا ی شب درمیون یکی مون بریم پیشش