2777
2789
عنوان

گرمای جنوب صورتو خیلی میسوزونه❓🥲

150 بازدید | 32 پست

من پوستم خیلی خیلی حساسه یعنی یه لحظه میرم تو آفتاب قرمز قرمز میشم.پوستم اونجا خیلی خراب میشه؟جنوب دانشگاه قبول شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه ما که تابستون همش تو خونه ایم 

گرماش مثل اینه که یه آتیش بزرگ روشن کردی و کنارشی میشه پوستت نسوزه 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

گوه تو جنوب من بدترین درد زندگیم زادگاهم بود که هرمزگانیم،داغ و گردو خاک و سوزناک،همیشه تو خونه زندان بخاطر هوا هرگز نشد بیرونی رو ببینم.حیوانات رو داخل مستندا ببین چه جاهای بکر و خوش آب و هوا و سرسبزی زندگی میکنن کل طبیعت قشنگ رو دادن به حیوونا ما داخل جهنم

ای بابا به سرم زده چتر با خودم ببرم تو آفتاب ولی میدونم خیلی مسخره میکنن

کجا قبول شدی ببینم اگه یه دختر چتر بدست دیدم بشناسمت 😉😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)