2777
2789

عزیزم دوستانه بهت میگم واکنشت غیر طبیعی وغیر نرمال بوده

همیشه حرفی که به بچه های اینطوری میگم.همه مامان باباتون نیستن 

جامعه پدر ومادرت نیست یکبار تو محیط کاری ودانشگاهی همچین کاری کنی یکی بزنی ۵تا میخوری!

بهتره با یه روانپزشک مشورت کنی نیاز باشه دارو مصرف کن 

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

تایید سوابق چیآقا مهلت تایید سوابق تا کیه

تایید سوابق یازدهم ، 

نمیدونم اما ثبت نام کنکور تا ۴ دی

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوستانه بهت میگم واکنشت غیر طبیعی وغیر نرمال بودههمیشه حرفی که به بچه های اینطوری میگم.همه مام ...

شما هم برات پیش بیاد همین کارو میکردی ، شک نکن

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

عزیزممم چخبرته نخورده ک نیسیحالا حق داری ناراحت و عصبی باشی ولی ن انقدر دوباره درست کن خب

بابا من ذووووق  داشتم براش

من سر چیزایی که همه فکر میکنن بی ارزشه ولی از نظر خودم واقعا مهمه خیلی عصبی میشم و گریه میکنم

اره منم

من خودم سر یه عصبانیت ده ثانیه ای

رابطه ام بعد ۸ماه تموم شد!

به همین راحتی

فکر کردم چون طرف دوستم داره باید تحمل کنه ولی نه مگه اعصابشو از سر راه آورده؟چه زیاده دختر

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

چقدر لوس وغیرقابل تحمل وسواستفاده گر وکینه ای واذیت کن هستی خدابه داد خانوادت برسه براشکم ادم نکشی

تو‌شرایطم بودی درک میکردی

من خودم سر یه عصبانیت ده ثانیه ایرابطه ام بعد ۸ماه تموم شد!به همین راحتیفکر کردم چون طرف دوستم داره ...

هعی

تازه دارم رو خشمم کار میکنم

شما هم برات پیش بیاد همین کارو میکردی ، شک نکن

هزار دفعه پیش اومده و هیچوقت همچین واکنشی نداشتم!

من حداقل ۱۰سال ازت بزرگترم

شاید ناراحت بشم خودخوری کنم ولی نه انقدر 

هزار دفعه پیش اومده و هیچوقت همچین واکنشی نداشتم!من حداقل ۱۰سال ازت بزرگترمشاید ناراحت بشم خودخوری ک ...

ن خودخوری ادمو از درون نابود میکنه ، واکنش بده گاهی