2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکاررو کردم اما چون بازم هیشکی نگام نمیکنه ، براش مهم نیس. من هیچ جذابیتی ندارم.

شاید تو خودتو دست کم میگیری 

اگه چاقی یا شکم داری تو خونه ورزش کن اعتماد بنفس میگیری شوهرتم بیشتر بهت توجه میکنه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

خودت باید اخلاق شوهرتو بشناسی. اگه ازاین آدمای به اصطلااااح غیرتی تومخی🥴باشه که نه نگو که زندانیت میکنه. ولی اگه منطقیه و به اینکه بهش اعتماد کردی و گفتی بباله، اره بگو 

خودت باید اخلاق شوهرتو بشناسی. اگه ازاین آدمای به اصطلااااح غیرتی تومخی🥴باشه که نه نگو که زندانیت م ...

نه تو مخی نیست خیلی رفیقیم باهم

تاحالا پیش اومده تو محل کارو اینا بهش گفتم

ولی این ادمه کثیفو‌نمیدونم چیکارکنم

ببین...شوخرت و خواهرش هر قدر منطقی و خوب باشن، حداقل واسه حفظ ابرو و زندگی خواهرشوهرت هم شده میندازن گردن تو، میگن یا حرف الکی میزنی، یا یچیزی بوده الان داری میگی

خلاصه تنها راهش اینه که خییییلی سنگین برخورد کنی...اون اقا میاد بیشتر از جاهای دیگه حجابتو رعایت کنی...و خلاصه یجوری که خود اون مرد بفهمه غلط زیادی کرده

همون اگه شر نشه باز خانوما گریه میکنن چرا براش مهم نبودمولی اگه شر بشه تو دلشون ذوق میکنند😀

هیچ ادم سالمی از دعوا و شر و آبرو ریزی ذوق نمیکنه.من شوهر بسیار اقا و ارومی دارم.انقد قشنگ برخورد میکنه تو این شرایط واقعا لذت میبرم که مثل لات های سر کوچه نیس و اختیار اعصابش دستشه