2777
2789
عنوان

آقایون بیان چطور ب خواستگارم بگم قرص اعصاب میخورم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 168 پست
دوستان من تو عقد جدا شدم اسم نحسشم از شناسنامم پاک کردم و باکرمبه نظرتون این موضوع چقدر برای خواستگا ...

خب شما عقدکردی یعنی ازدواج کرده بودی باید بگی دیگه نگی یکی دیگه به گوشش میرسونه ربطی به باکرگی نداره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بستگی داره از نظر خود من اگه برای اضطراب یا یکم افسردگی مصرف بشه مشکلی نیست ، چون بالاخره تو کش ...

درستع

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بهش نگی بهتره. ولی ممکنه بعدا از دیگران بشنوه ناراحت شه

ن     مگ میشع  منم از زندگی اون میخام بدونم خوب 

مثلا قرص بخورم نمیگه  چیه میخوری؟؟

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

چاره ای نیست با دروغ و حیله میخواید زندگی یک انسان خراب کنید؟ منم نمیگم جلسه اول بگه جلسات اولیه رو ...

اگر عشق بیادو ساکن شود

هرچی غیرممکن ،ممکن شود

بستگی ب طرف داره و عشقش

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

پس ازدواج دومتون هست...تا کی باید قرص مصرف کنین؟؟اگر قرص نخورین بداخلاق میشین؟

اعصاب نمیخورم فقد قرص خواب  فقد خواب  

و کم حرفم 

اگر عشق بیادو ساکن شودهرچی غیرممکن ،ممکن شودبستگی ب طرف داره و عشقش

❤🌂

ن مگ میشع منم از زندگی اون میخام بدونم خوب مثلا قرص بخورم نمیگه چیه میخوری؟؟

ممکنه بعدا تو دعواهاتون به روت بیاره . مثلا بگه انقد قرص میخوری روانی و .... بهانه دستش میوفته

امیر شفیعی 🍻 پروفایلم را کپی ننمایید💔

ببین بستگی داره از نظر خود من اگه برای اضطراب یا یکم افسردگی مصرف بشه مشکلی نیست ، چون بالاخره تو کش ...

نمونه ی توهماتش هم اینه که قبلا که پدرم زنده بود فکر میکرد بابام میخواد بیاد خونه ی که با ما دخترا رابطه ی جنسی داشته باشه و به من می‌گفت می‌خواسته بیاد اینجا مارو زن خودش کنه.

یکی دیگه از توهماتش خواهرم از شوهرش جدا شده ، بعد این چندبار تا الان بهم گفته که خواهرم نقشه داره اینو بده به شوهرش و اینو زن شوهر سابق خودش بکنه

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

ممکنه بعدا تو دعواهاتون به روت بیاره . مثلا بگه انقد قرص میخوری روانی و .... بهانه دستش میوفته

شاید  بعله   چنین چیزی میشه شکی نیس

اعصاب نمیخورم فقد قرص خواب فقد خواب و کم حرفم

اهااا اخه تو عنوان نوشتین قرص خواب و عصاب میخورم...مگه مشکل خاب دارین ک میخورین عوارض دارن این قرصا نخورین اگه امکانش هست

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

خب شما عقدکردی یعنی ازدواج کرده بودی باید بگی دیگه نگی یکی دیگه به گوشش میرسونه ربطی به باکرگی نداره ...

من خودمم قصدم اینه که بگم چون عقلانی تره 

اما میترسم با گفتنش منصرف بشه از ازدواج.  

عزیزم حتماااا بگو

چون بعداز عقد متوجه شه اگه پرونده پزشکی داره بدون مهریه میتونه طلافت بده

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞