2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی حالا چیکارکرده و قراره با چ کادویی جبران کنی🤔

اون هیچی نداده، این دوبرابر هیچی نمیده😂😂😂

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
اینماه؟من فکر میکردم فردا فقط روز مادره نگو روز زن هم بود شوهرم هنوزم نمیدونه فردا زوز زنه فقط فکر م ...

اره همبن ماه 

روز مادر و زن یکی 

پدر و مرد هم یکی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
این مناسبتا به جای این که محبتا رو بیشتر کنه شده باعث دلخوری و دعواچون زیادی زندگی رو جدی گرفتیم

ببین من ۱۵ تومن گوشی خریدم برای شوهرم از پول شخصی خودم نع خودش ها 

خودشم میدونه اینو

بعد امروز لباس ۳۰۰ تومنی دیده میگه بخرم برات  روز زن خیلی ناراحتم کوچیک کرد منو

اقایون درخواست دوستی ندن  
امروز همسرم سابقم پیام داد تبریک گفت گفت هدیه از طرف بچه ها خریدم فردا میفرستم اصلا جواب ندادم خدار ...

هنوز دلش باهاته یعنی ؟

نمیشه بخاطر بچه ها به هم برگردین 

البته ببخشید فکر کن از سر خواهری باهات حرف زدم برداشت بد نکن فضولی کنم

یه عده پول خواهند گرفت از پدراشون و کادو خواهند خرید برای خودشونو استوری خواهند کرد:سورپرایز شوهرم:

به نظرم ۹۰درصد کسایی که استوری میزارن اصلا شوهره روحشم خبر نداره چون دیدم که میگم اگر شوهرت بخره انقدر خوشحالی دوس نداری اون لحظه با چیزی عوض بشه حالا پاشی ۴ساعت عکس بگیری😏

بشنو و باور نکن ......ازمن وشما بهتر میدونه.

نمیدونم آخه اصلا بلد نیس دروغ بگه انقدر ک ضایعس 😂😂😂برای منکه مهم نیس اصلا نگیره همینکه کنار هم شادیم و دلمون خوشه و تنمون سلامته کافیه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
روز زن و مادر یکیه دیگه

قاطی کردم بخداا ولی الان فهمیدم 

مرسیییی🙏❤️

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ببین من ۱۵ تومن گوشی خریدم برای شوهرم از پول شخصی خودم نع خودش ها خودشم میدونه اینوبعد امروز لباس ۳۰ ...

همین دیگه 

چرا باید گوشی انقدر گرون بخری که اون نتونه جبرانش کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم