2777
2789
وقتی به انسولین زدن رسیده یعنی کار با مراعات کردن جمع نمیشه حتما باید بزنهما تو خانواده انسولینی زیا ...

انسولین خیلی عوراض داره؟؟اخه من شنیدم هر کی بزنه حالش خوب کیشه ولی کمتر از ده سال عمر میکنه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسولین خیلی عوراض داره؟؟اخه من شنیدم هر کی بزنه حالش خوب کیشه ولی کمتر از ده سال عمر میکنه🥺

خاله م دخترش الان ۱۸ سالشه از وقتی به دنیا اومد دیابت بارداری روش موند و خیلی ساله داره انسولین میزنه

خاله بزرگم قرص میخوره

دایی بزرگم هم انسولین میزد و یه چشمش هم کم بینا شده بود

در کل نزدنش قطعا خیلی خیلی بدتر از زدنشه

در ضمن انسولین هورمون بدن خودمونه، فقط چون کمه باید به صورت تزریقی وارد بدن بشه وگرنه قند خون بالا میمونه ولی سلول ها بی قند میمونن چون نمیتونن جذب کنن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
لجباز نیست خودشون دستشون خالیه داداشم ومن هزینه میکنیم دلش نمیاد من خودم میدونم مشکلش اینه

پس حتما بخرین براش

یه دکتر دیگه ببرین اگه اونم گفت انسولین دیگه حتما حتما باید استفاده کنه

عوارض قند خونو بخون متوجه جدی بودن شرایط میشی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
دکتره الان بمیرم الهی من چه کنم؟؟دکتر گفت بستری شو نشد گفت انسولین بزن نزد دارو گرفت امد خونه

هر نیم ساعت قندشو چک کن پایین نیومد بترسونش ببرش بیمارستان

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
پس حتما بخرین براشیه دکتر دیگه ببرین اگه اونم گفت انسولین دیگه حتما حتما باید استفاده کنهعوارض قند خ ...

تو خانواده مادری من دیگ عادی شده همه دارن مثه اینکه ارثی