دوستم تازه ازدواج کرده حالش بده از من راهنمایی خواسته گفتم تو این سایت تجربه دار هستین میتونید راهنماییم کنید من میگم شوهرش و همکارش چی بهم گفتن شما راهنمایی کنید
خب زنه یعنی به شوهر دوستت گفته بوده میل جنسیش کمه و شوهر دوستت داشته راهنماییش میکرده یعنی????????
نه اصلا چنین چیزی نبوده زنه درباره بچه های حرف میزنه و میگه سوسولن بعد بحثشون میره سمت دوست دختر دوست پسر که بچه ها زنه ندارن.شوهره دوستم به زنه میگه شوهرت دوست پسر ندارع ژنه ام میگه بعید نیست و بعد شروع میکنه شوهر دوستم در این رابطه ها حرف میزنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من آقام.البته مجردم.ولی از صحبت خیلی از دوستام و.... فهمیدم که ما مردا دنبال زنی هستیم که توی ذهنمونه.از خیانت دفاع نمیکنم ها.حرفم اینکه خوشگل بودن یا زشت بودن دوست شما دلیل خیانت نیست
هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟
پس چی میتونه باشع؟شما که آقایی به نظرت چه معنی داره مرد متاهل درباره نیاز های جنسی با یه زن دیگه حر ...
دلیلش اینکه اون خانم همکار با معیارهای اون آقا بیشتر سازگاره.از این موارد زیاد دیدم.دلیل اینکه مرد حتی با یکی که ازش بزرگتره و حتی قیافه نداره خیانت میکنه همینه.
هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟