2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا همه بیاین چت شوهر دوستم با همکار

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
بعد شوهرش گفته زنا سنشون بالاتر بره میل جنسیشون بیشتر میشه بعد از خانومه پرسیده شوهرت دوست دختر ندار ...

خب زنه یعنی به شوهر دوستت گفته بوده میل جنسیش کمه و شوهر دوستت داشته راهنماییش میکرده یعنی????????

خب زنه یعنی به شوهر دوستت گفته بوده میل جنسیش کمه و شوهر دوستت داشته راهنماییش میکرده یعنی????????

نه اصلا چنین چیزی نبوده زنه درباره بچه های حرف میزنه و میگه سوسولن بعد بحثشون می‌ره سمت دوست دختر دوست پسر که بچه ها زنه ندارن.شوهره دوستم  به زنه میگه شوهرت دوست پسر ندارع ژنه ام میگه بعید نیست و بعد شروع می‌کنه شوهر دوستم در این رابطه ها حرف میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر مریضن واقعا یه عده پسدوستم آنقدر خوشگله باورم نمیشه شوهرش بهش خیانت کنه مگه میشه

من آقام.البته مجردم.ولی از صحبت خیلی از دوستام و.... فهمیدم که ما مردا دنبال زنی هستیم که توی ذهنمونه.از خیانت دفاع نمیکنم ها.حرفم اینکه خوشگل بودن یا زشت بودن دوست شما دلیل خیانت نیست

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

کرم دارند دوتاشونزن و مرد سالم اینجوری نیستن

اره والا هیلی مسخرس زن متاهل بشینه با یه مرد متاهل چنین حرفایی بزنه مریضن به قول شما

حالا به نظرتون دوستم چیکار کنه بیچاره؟

من آقام.البته مجردم.ولی از صحبت خیلی از دوستام و.... فهمیدم که ما مردا دنبال زنی هستیم که توی ذهنمون ...

پس چی می‌تونه باشع؟شما که آقایی به نظرت چه معنی داره مرد متاهل درباره نیاز های جنسی با یه زن دیگه حرف بزنه ؟

پس چی می‌تونه باشع؟شما که آقایی به نظرت چه معنی داره مرد متاهل درباره نیاز های جنسی با یه زن دیگه حر ...

دلیلش اینکه اون خانم همکار با معیارهای اون آقا بیشتر سازگاره.از این موارد زیاد دیدم.دلیل اینکه مرد حتی با یکی که ازش بزرگتره و حتی قیافه نداره خیانت میکنه همینه.

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

دلیلش اینکه اون خانم همکار با معیارهای اون آقا بیشتر سازگاره.از این موارد زیاد دیدم.دلیل اینکه مرد ح ...

دقیقا این آقا هم از اون خانومه کوچیکتره خانومه خیلی انگار بزرگتره