2777
2789
عنوان

دلت میخواد همین الان کدوم ارزوت براورده شه💙🧢

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست داشتم زمان ب عقب برمیگشت این اتفاقات برای رابطمون نمیوفتاد

عزیزم🥺 درکت میکنم

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

چهل سالمه بچه دار نمیشم.خدا بهم یه دوقلو بده دختروپسر سالم.

عززززیزم🥺🥺🥺 الهی خیلی زود صاحب دوتا فرزند خوشگل و صالح بشی 🥺🙏❤

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

کسی که دوسش دارم منو دوس داشته باشه بهم برسیم

🥺🥺🥺🥺🥺🤌❤ الهی امین

رسیدن به رفاه برای تمام هموطنام رو آرزو دارم

آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم                                                                                                  اگه توقع جواب مؤدبانه دارین، مؤدب صحبت کنید. 

رسیدن به رفاه برای تمام هموطنام رو آرزو دارم

الهی امیییییین👏🏼🙏🙏🙏