2777
2789
عنوان

کیا عوض خوشحالی برا روز زن ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
من ن خوشحالم ن ناراحت برا ی روز و ی کادو اوقات خودمونو تلخ نمیکنمخیلی قشنگه حواسشون باشه و کادوییم ب ...

اخه کادویی که خودت میخری فرق داره با این که همسرت بخره من دوس داشتم اون بخره خوشحالم کنه سالای اول خیلی دعوا کردیم دیگه بیخیال شدم اما ته دلم بازم دلم خوشحالی میخواد

من بچه ندارم بچه دار نمیشیم. پشت سرمون حرفه. خودمون دیگه بچه نمیخاییم.وضع مالیمون اصلا خوب نیس.بخاطر ...

انشاالله خانم فاطمه زهرا امشب که ولادتشه بهت هدیه بده ودلتو شاد کنه دامنتو سبز کنه سال دیگه براش مولودی بگیری 🤲🤲

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه کادویی که خودت میخری فرق داره با این که همسرت بخره من دوس داشتم اون بخره خوشحالم کنه سالای اول خ ...

اگه حداقل سالها دعوا نمیکردی ب خاطرش خاطره ی بدی نداشتی مثل من

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم مثل همه شما 

الانم ظهر دخترم به پدرش گفته برا روز مادر برای مامان کادو بگیریم ( دخترخونده ام میشه ۷ سالشه ) 

عصری شوهرم به شوخی و طعنه میگفت بچه ساده منو ببین چه دل مهربونی داره برا دشمنشم میخواد کادو بگیره 

دعوا و بحثی بوده ؟ نه 

همیشه همینو میگه

منم اگه برام بگیره دیگه ذوقی نداره برام میدونم بخاطر دلخوشی دخترش گرفته وگرنه من اهمیتی نداشتم 

ل⁩

اگه حداقل سالها دعوا نمیکردی ب خاطرش خاطره ی بدی نداشتی مثل من

دقیقا سه سال یادمه کوفتم کرد حتی  پارسال رفتیم خونه مادرش با مادرش دوتایی افتادن به جونم الهیی به حق همین شب همونطور که دل منو شکستن خدا دلشونو بشکنه

اخه کادویی که خودت میخری فرق داره با این که همسرت بخره من دوس داشتم اون بخره خوشحالم کنه سالای اول خ ...

یه زن همیشه دلش کادو و نازکشیدن و حال خوب میخواد 

در حد یه پیام نگاه یه چیزی که بفهمی بخ یادته 

ل⁩

دقیقا سه سال یادمه کوفتم کرد حتی پارسال رفتیم خونه مادرش با مادرش دوتایی افتادن به جونم الهیی به حق ...

😔😔😔😔

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️