2777
2789
عنوان

وجدانم ناراحته خیلی میخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
چقد دلم خواب میخوادقدر بدون استارتر من ۶ بیدار میشم میرم سرکار

خب منم از بهمن باید عادت کنم به سحر خیزی 🥲

دیگه خوابیدن تعطیله

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

دوپامین روزت کمه منیزیم بخور قبل خواب

دقیقا من اصلا دوست ندارم بیدار شم فقط دلم میخواد بخوابم وقتی ام بیدار میشم خواب آلو ام 

شبیه علائم افسردگیه ولی واقعا حالم خوبه فقط مشکل خواب دارم

مکمل منیزیم بخورم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که قرص می خورم چون اصلا نمی تونم دیر خوابیدن رو تحمل کنمصبحا هم مجبورم زود بیدار بشمبا اینکه دوست ...

شاید باورت نشه من  دو بار قرص خواب خوردم ولی روم اثر نکرد 😅💔 

هر شبم نمیشه قرص خورد آخه ضرر داره

دقیقا من اصلا دوست ندارم بیدار شم فقط دلم میخواد بخوابم وقتی ام بیدار میشم خواب آلو ام شبیه علائم اف ...

اره حالا یه سری دارو دیگم هیت اونارم خواستی بخور من خودم استیل سیستئین قبل خواب میخوردم البته اشتباه بپد بابد بعد صبحانه ناهار میخوردم اما خوابم مرتب شده بودشبا دوازده میخوابیدم صبحم هشت نه بیدار بودم بعد یه عده اومدن ناراحتم کردن تمام تلاشم به باد رفت