2777
2789
از اینکه نکنه یهو ولم کنه

رسما بگو بیاد خواستگاریت 

اگه نیومد تمومش کن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با مامانمم حرف زده بعد کنکور میاد خواستگاری خودم میدونم اما دلم نیومد بهش بگم‌ نه🥲

گناه گناهه گلم....مواظب خودت و ایمان قشنگت باش   

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
منتظر کنکور کوفتی تموم بشه با مامانمم حرف زده گفته من دیگه تحمل ندارم امروز کنکور تموم بشه فردا اومد ...

نمیشه قبلش بیان نامزد کنید عقدتون بعد از کنکور باشه ؟

اره باید بخونم خاک ب سرم

نمیتونی کلا ذهنت درگیره کنکور سد بزرگیه به این راحتیا شکسته نمیشه هزاران نفر دارن با جدیت میخونن 

ذهنتو باز کن البته تقصیر بیشتر تو مشاور تحصیلیته که حد خودشو ندونسته