2777
2789
نه باباقیمتش خوبه از۵۰۰تایکونیم قیمتشه من ۵۰۰یا۶۰۰میدم وقتی میخوام برام بخونن

ن قیمتش ک مهم نیست 

مهم اینکه نفس تو پاکیزه بشه تو ۴۰ روز 

مثل معصومین ک همه ی دعاهاتون می‌گرفت 

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی ختمای سخت میگیرم و از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم اما چندین بار از نذر چله زیارت عاشورا و صلوات وا ...

واسه منم زیارت عاشورا جواب میده ب حس عجیبی دارم مخصوصا به چله حق شناس حس میکنم فقط بااین چله حاجت میگیرم

چقدر خوندنش طول میکشید؟

نحوه انجامش تو اینترنت هست عزیزم.از من حدود ۱ ساعت و نیم یا بیست دقیقه عاشوراش طول می کشید. در کنارش ختم قرآنم داشتم و ثوابشو به ۱۴ معصوم م علیهم السلام و همه اموات و... هدیه می کردم.

عزیزم حق شناس شرایطش اینه که گناه نکنی نمازاتم سر وقت بخونیبزرگترین اصلی که آیت‌الله حق‌شناس بر آن پ ...

من مدتیه همه اینارو رعایت میکنم 

و واقعا میتونم رعایت کنم

چطور میگیری؟😅♥️

پول میدم دوباره بخونن

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

گناه کردم متاسفانه

باید توبه میکردی و ادامه شو میخوندی راستی در رابطه

با بازگشت عشق شب های جمعه ۱۴ بار نادعلی با ۱۰۰ صلوات 

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
والا من خیلی دوسش دارم میشه از خدا برام بگی؟

ببین عزیزم خدا تو رو آفریده به قول خودش از رگ گردن بهت نزدیک تره... از اون پدر و مادر که تو رو دوست دارند بیشتر دوستت داره. تو قرآن آیه ای داریم که می فرماید چه بسا از چیزی بدتون میاد ولی خیر و صلاح شما در آن است و یا  چیزی را دوست دارید و شر شما در آن است (به ضررتونه)

پس تو زندگیت همیشه تلاشت را بکن ،مشورت هم بکن و به خدا توکل کن.

نا امید نشو به تلاشت تو نماز اول وقت خواندن ادامه بده و شیطان یکی از کارهاش ناامید کردنه.

دمتتتتت گرم چشم 

من امید دارم که هم به عشقم میرسم هم ماشین خفن و خونه لاکچری و ی روانشناس موفق میشم امید دارم چون خدا پشتمه ازش بخوام بهم میده مطمئنم