چرا عزیز اتفاقا جای مارو تنگ کرده مرد اونقدر بیکار اخه
عزیزم آخه قبل اینکه بدنیا بیاد تعهد داده بود حتما زن و بچه داشته باشه یا خرج خانواده رو بده
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چقدر بدم میاد از این پسرا چند سالشه ؟ پسر خواهر شوهرمم همینجوریه ولی آنقدر مادرش قربون صدقش میره تع ...
بخدااا بالای ۲۵ من مامانم هر روز صب باهاش کل کل داره سر لین موضوع اولش خیلی مهربون پیش رفتن ولی آخه نمیشه که مارو خر فرض کرده یه روز میگه دندون درد دارم نمیرم یه روز میگه تعطیله یه روز میگه اونجایی که میرم کار ببینم طرف مسافرته
عزیزم آخه قبل اینکه بدنیا بیاد تعهد داده بود حتما زن و بچه داشته باشه یا خرج خانواده رو بده
نظر شما تا آخر عمرش باید ترشی کنیم ور دل خودمون؟بعدم من حرفی زدم که بیاد خرج منم بده؟واقعا این حرف ببخشیدا نهایت بی منطقیه پسر جوون الان کار نکنه ۵۰ سالش شد کار کنه؟زشته بخدا