2777
2789
معلومه ک خیانته چ پرو پرو گفتن تو نیومدییا خدا

گگفتم شاید خیانت نبوده وگرنه خدا جواب میداد

اینا اونقدد حالشون خوبه هرروز عکس جدید 

بعد من افسرده نشستم ی گوشه 

پس اگ‌اون خیانت کرده خدا چرا منو زده؟

بخدا همینه بلائی ک سر من اومو

کارت اصلا انسانی نبوده

باید رابطه شو با شما تمام میکرد بد میرفت با بعدی

بیخیال بش فک نکن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسری که دنبال دختر دیگه رفته خیانت کردهیعنی دیگه تو رو نمیخواد دنبال این پسر دیگه نباش

دنیالش نیسم فقط خاستم بدونم خیانت کرده یا ن 

اگ‌اینه چرا پس حال اونا خوبه دارن پیشرفت میکنن ولی من ب این روز افتادم با قرص میخابم با قرص بیدار میشم 

دنیا دنیای ظالماس ن؟

نمیدونم میگم شاید من اشتباه میکنم جون رفته یکیو گرفته اونقدر حالشون خوبه میگم شاید این وسط من آدم بد ...

الهی من دورت بگردم درکت میکنم خیلی سخته منم الان دقیقا ت شرایطی متشابه به تو ام

خیلی سخته خیلی:)

بدون چوب خدا صدا نداره نمیشه ک ت افسرده باشی اون حالش خوب و زندگی خوبی داشته باشه فقط صبر کنو واگذار کن به خدا

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

پس چراااا حال اونا الان خوبه ولی من ب این روز افتادم؟

بش ب عنوان تجربه نگا کن

زندگیو ب خودت سخت نگیر

روزای خوب توم میرسه 

ابدا بش فک نکن

رها کن برع دامن طبیعت این زباله رو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
الهی من دورت بگردم درکت میکنم خیلی سخته منم الان دقیقا ت شرایطی متشابه به تو امخیلی سخته خیلی:)بدون ...

اگ واقعا شرایطی مث من داری بمیرم برات ب قول خودت خیلی سختههه خیلی فداتشم 

الانم ک دادم اینارو برات مینویسم اشک میاد از چشمم 

چشم راهی جز رهایی هم ندارم .خیلی دوسش دارم ولی چیکار کنم

کسی ک از تو گذشته ارزش دوس داشتن داره؟

تو لیاقت کسیه ک بات مث پرنسسارفتار کنه ب کم قانع نشو

کسی ک از تو گذشته ارزش دوس داشتن داره؟تو لیاقت کسیه ک بات مث پرنسسارفتار کنه ب کم قانع نشو

من اونقدرر خودمو از ارزش انداختم ک میگم من مقصر بودم ک رفت 

شاید من براش کم بودم .شاید نباید میگفتم صبر کن کاش قبول میکردم بیاد خاستگاری