یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم اونطوری هر کی از راه میرسه باید تفسیر کنه قرآن رو این کار کار استاد ها و کسایی که بلدن هست و ا ...
بله منم نگفتم هرکسی تفسیر میکنه
منظورم اینه هر استادی یه جوری تفسیر میکنه شاید خیلی متفاوت باهم
مثلا من استاد دانشگاه که کارش تفسیر قرآن بوده باهاش هم صحبت شدم گفته معنی آیه ی و آن میاد اصلا این چشم زدن و این داستان ها که الان بهش معتقدن نیست
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بله منم نگفتم هرکسی تفسیر میکنهمنظورم اینه هر استادی یه جوری تفسیر میکنه شاید خیلی متفاوت باهممثلا م ...
و ان یکاد منظورمه
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اینکه راجب این هم گفته که بدون اجازه دیگران وارد خونشون نشید یه سری جاها عمومی هستن نیازی به اجازه ک ...
کاش یکی ب مادر شوهرمن بگه اینو
درنزده نیاد تو
صدبار غیرمستقیم ومستقیم گفتیم بهش ولی...
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂