2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت برم دلیلی برای زندگی ندارم ولی هنوز زندم اثر نکرده هنوز

جهان هستی میخواد شما زنده باشی و زندگی کنی خواهشا دیگه دست ب خودکشی نزن این ظلم رو در حق خودت نکن مشکلی ک الان باعث آزارت شده شاید چندسال بعد به اندازه ایی که الان برات مهم شده مهم نباشه.... خودتو از اول بساز برای آینده ات هدف بچین و در مسیر اهدافت قدم بردار بگذار ذهنت معطوف آینده ی پیش روت باشه.... گذشته هرچیزی ک بوده گذشته و دیگه برنمیگرده حالا این تویی که باید انتخاب کنی اینکه زندگیتو بسازی یا تسلیم مشکلات بشی.... سعی کن هنری که بهش علاقمندی رو یاد بگیری  مشغول کاری بشی هرچند موقت ذهنتو از فکر کردن به گذشته و اتفاقات بدش دور کن به این فکر کن آینده در انتظارته که تو بسازیش....قوی باش 

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

جهان هستی میخواد شما زنده باشی و زندگی کنی خواهشا دیگه دست ب خودکشی نزن این ظلم رو در حق خودت نکن مش ...

دقیقا هرکاریم میکنم نمیکیرم هرچی قرص میخورم نمیمیرم سم میخورم نمیمیرم 

عزیزم دورت بگردم زندگی برای همه سختی داره اصلا رنج و سختی بازندگی همه آدما آمیخته اس فقط نوع رنج آدنا باهم فرق داره. 

توباید قوی باشی به این فکر کنی که چطوری مشکلتو حل کنی ، خودکشی که راهش نیست،اگرقرار به مرگ بود خدا. الان میبردت ولی قراره زنده بمونی و راهتو ادامه بدی.

خدابزرگه به خودش توکل کن و یاعلی بگو پاشو.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
زندم هنوز عزیزم

تو رو خدا دیگه همچین کاری نکن..بخدا زندگی هممون سخته من زندگیمو تعریف کنم برام گریه میکنی..

درست میشه میگزره..حالا چون این دنیامون بده اون دنیامونم باید بسوزه..آفرین خواهر گلم دیگه مواظب خودت باش

??????Ya umutlar biterse

دقیقا هرکاریم میکنم نمیکیرم هرچی قرص میخورم نمیمیرم سم میخورم نمیمیرم

فکر میکنی بمیری راحت میشی سختتتتت در اشتباهی همه عذابت هست به اضافه اینکه دستتم از دنیا کوتاهه تااااا ابد ، آگاهی و هوشیاری انسان هیچ وقت نمیمیره پس عذابش هست

صبوری کن و به خدا بخاطر این صبوری معامله کن خودش زندگیتو زیر و رو میکنه

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت