2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بفروشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2648 بازدید | 136 پست
نمیدونم راسته دروغه چیه بمیرررررم بچه ب افغانی نمیدم بی غیرت نباش

مگه بچه خود اونا نمیشه تو شکم این؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم ولی کاش منو میفروختن خانوادم هم تو یه خانواده خوب بزرگ میشدم هم میتونستن اون یکی بچه هاشونو تو امکانات بزرگ کنن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
😅كم اينجا مردم رو ازاد بدين.مگه مغز خر خورده وقتي راحت ميتونن رحم اجاره كنهبا ٤٠٠ تومنبيان چند ميلي ...

خب رحم اجاره کنن با چ جنینی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
😅كم اينجا مردم رو ازاد بدين.مگه مغز خر خورده وقتي راحت ميتونن رحم اجاره كنهبا ٤٠٠ تومنبيان چند ميلي ...

چه قشنگ گفتین، اینهمه بچه رها شده در بهزیستی، علاوه بر اون رحم اجاره‌ای با ژنتیک خود زن و شوهر و هزینه کمتر از ۱ میلیارد، سرکاریه

عزیزم یعنی چی خیالم راحته بچم تو ناز و نعمت بزرگ میشه با این جمله فکر میکنی مشکل حل میشه 

خب به دنیا نیاریش که راضی تره

کدوم انسانی راضیه به دنیا بیاد که فروخته بشه برای خرید مغازه و گذروندن زندگی

قضاوت نمیکنم میدونم شرايط سخت ادم ممکنه تصمیمای اشتباهی بگیره امیدوارم شوهرت کار پیدا کنه و بعد بچه بیاری در کنار هم زندگی خوبی کنین

اینو🦊 دوسش دارم 😁زیاد استفاده میکنم ❤️
باید به نتیجه برسم🥲تاپیک قبلیمو پاک کردن

نتیجه چی

اونجا همه گفتن ن

بعدشم فک نکن الکیه

جرم و زندونی داره

اگه دلت آب خنک میخاد بسم الله😊

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756